Home - Články - Týdenní horoskop lásky 17. – 23. 7. 2017

Týdenní horoskop lásky 17. – 23. 7. 2017

vloženo 16. 7. 2017
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop lásky 17. – 23. 7. 2017

Schyluje se k intenzivním prožitkům a bouřlivým setkáním! Štíři by si měli dát pozor na konflikty, naopak Vodnáři mají možnost si užít dostatek humoru s inteligentním protějškem. A co přinese týden ostatním znamením, to se dále dozvíte z pera zkušené astroložky Laury.

sdílet článek na facebooku

Beran
Ať už jste zadaní nebo nezadaní, tento týden vám přinese super prožitky! Zintenzivnění milostného života a větší vzájemné porozumění jsou tím nejkrásnějším, co vám život může dát.

Býk
V první polovině týdne se pravděpodobně objeví na scéně objekt vašich snů. Může se k vám přiblížit třeba prostřednictvím vašich sourozenců nebo sousedů, tak pořádně zbystřete!

Blíženci

Pokud se chcete opravdu seznámit, zejména koncem týdne byste se měli vydat na cesty. Podnikejte tedy výlety do okolí, účastněte se různých srazů a slavnostních událostí.

Rak
Obyčejně se ohnivým znamením spíš vyhýbáte, ale teď jsou pro vás to pravé! Ideálně doplňují vaši klidnou povahu a rozhýbají vás. Nechte se zasáhnout šípem Střelce nebo ulovit Lvem!



Lev
Už teď jste v přitažlivosti bezkonkurenční a to vás Mars od poloviny týdne ještě posílí! Vše je poseto jiskrami touhy a své vášně umíte dát hezky na světlo, což se nemíjí účinkem.

Panna
Kolem poloviny týdne buďte opatrní, zvláště pokud žijete v manželském vztahu. Zvýšeným sex-appealem dokážete silně přitahovat, což je živnou půdou například pro flirty v práci.

Váhy
V polovině týdne vám madam Láska hodlá dělat příjemnou společnost! Vaše jednání je nyní maximálně hřejivé a city se zažehují rychleji. Pozor, přílišná ukvapenost se ale nevyplácí.

Štír
V druhé polovině týdne se obrňte trpělivostí, s největší pravděpodobností budete mít zvýšené tendence ke konfliktům. Pokud je vaším partnerem Lev, mohou být dokonce velmi bouřlivé!



Střelec
Co se týče vás nezadaných, jsou vaše vyhlídky mnohem optimističtější. Hvězdy prozrazují, že zejména počátkem týdne se mohou objevit vaše dny s velkým D! Mějte oči a srdce otevřené.

Kozoroh
Od poloviny týdne se všechno náramně vylepší! Zadaní konečně přestanou mít pocit, že na ně partner vyvíjí nepřiměřený tlak a nezadané přejde přepětí ze stálé sexuální abstinence.

Vodnář
Zajímavou a přínosnou se jeví především polovina tohoto týdne, kdy máte zvýšené šance na setkání s velmi zábavným protějškem. Jeho smysl pro humor a bodrá inteligence vás okouzlí.

Ryby

Sexuálně nabité dny v polovině týdne poleví, a tak budete mít dostatek času na odpočinek. Věnujte se zejména pěstění svého vzhledu, cvičení, a hlavně tolik potřebné relaxaci.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.