Home - Články - Týdenní horoskop lásky 12. – 18.6.

Týdenní horoskop lásky 12. – 18.6.

vloženo 11. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop lásky 12. – 18.6.

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Lvy máme odpověď, která je nepotěší. Oproti tomu Berani se budou cítit jako v ráji. A co čeká vás? Zjistěte v týdenním horoskopu lásky od astroložky Laury.
sdílet článek na facebooku

Beran
Nemůžete si vzpomenout, kdy jste byli šťastnější? Tak to Venuše odvedla velmi dobrou práci. Váš dlouhodobý partner se opět stává tím idolem, do kterého jste se kdysi zamilovali.

Býk
Vznášíte se na vlnách hlubokých citů i magické sexuality, ale tento týden hvězdy přinášejí ještě další aspekt – romantiku. Nastává čas splněných přání, dárečků a luxusních večeří.

Blíženci

Hvězdy pro vás připravují setkání, které bude stát za to! Do života vám vstoupí velmi sečtělá osoba líbivého a elegantního vzhledu, která vám nedá spát. Brzy se sympatie prohloubí.

Rak

Tento týden přeje seznamování i prohlubování vztahů zejména na cestách. Uvolníte se při poznávání dalekých krajů a zejména dlouhodobé páry mohou znovuobjevit zapomenuté vášně.



Lev

Nezadaní, sice se konečně dočkáte pozornosti, ale moc vás nepotěší. Vyhlídla si vás osoba, která vám není sympatická a nezalahodí ani vašemu oku. Její svádění vám poleze na nervy.

Panna
Žijete-li v manželském vztahu a skřípe vám to různými nedorozuměními, nastává čas zlepšení atmosféry. Hvězdy radí, že nejlepší cestou k harmonii je společné cestování či dovolená.

Váhy

Tento týden je ve znamení souznění, a to jak duchovního a intelektuálního, tak také fyzického. Překvapí vás až magnetická přitažlivost k vašemu protějšku, která osvěží váš vztah.

Štír
Rozhodně neodmítejte pozvání na party, za zábavou nebo třeba k vodě. Osoba se zasněnýma očima vás vtáhne do víru vášně, připravte se na divoký proud! Nejde však o lásku, ale o sex.



Střelec
Nedávejte všechnu vinu za současná nedorozumění partnerovi. On pouze reaguje na vaše rozpoložení a nastavuje vám nepříjemné zrcadlo. V žádném případě se nerozhlížejte po jiných!

Kozoroh

Toužíte-li po seznámení, musíte umět vypnout, vymanit se z pracovního shonu a udělat si čas na zábavu. Neignorujte pozvánku na party, oslavy či grilování nebo vyrazte na diskotéku!

Vodnář
Hvězdy hlásí, že máte zvýšenou potřebu výměny myšlenek a komunikace. Zřejmě zavaříte telefon tisícem smsek a ucpete facebookovské kanály, ale planety vám k tomu horlivě přikyvují.

Ryby

A je to tady! Hvězdy přejí bláznivému zamilování se. Vyrazte si do přírody nebo k vodě a objevíte smyslnou a mile citlivou duši se sametovým hlasem, které nebudete moci odolat!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.