Home - Články - Týdenní horoskop 31.7. – 6.8.

Týdenní horoskop 31.7. – 6.8.

vloženo 29. 7. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 31.7. – 6.8.

Přichází další týden a s ním spoustu příležitostí, jak si zpříjemnit léto. Hlavně Berani se mají na co těšit. Stačí nepropásnout šanci. Přečtěte si týdenní horoskop od profesionální astroložky Chantal, a zjistěte, co vás čeká!
sdílet článek na facebooku

Beran
Máte dostatek energie a sebevědomí, navíc jste bystří doslova jako štiky. Ve spojení s dostatkem kreativity tady máme skvělý mix pro velký úspěch na všech frontách. Buďte pořád ve střehu, ať vám nic neuteče. Události totiž budou střídat jedna druhou.

Býk
I když budete mít maličko sklony k lenošení, bude tento týden pořádně hektický. Planety navíc podpoří přirozenou tvrdohlavost všech Býků, takže o spory nebude nouze. Na druhou stranu bude vše vyváženo velmi příjemnými zážitky v milostné oblasti.

Blíženci
Obrňte se trpělivostí, Blíženci. V tomto týdnu ji budete opravdu dost potřebovat. Nic nepůjde hladce. Všude čekají samé zdržení a průtahy. Budete mít ale spoustu energie, a tak s elegancí vzdušných znamení těmito dny lehce a bez úhony proplachtíte.

Rak

Raci si mohou užívat krásy života. Finanční situace je stabilní, v milostné oblasti panuje romantika. Navíc jsou plní optimismu a rozdávají ho plnými hrstmi všude, kam přijdou. Budete úspěšní také v úředních jednáních. Pozor na extrémy všeho druhu.



Lev
Nebude snad nic, co by kalilo Lvům radost ze života. Daří se jim momentálně na všech stranách a stejné to bude i v tomto týdnu. I zdraví je skvělé. Navíc jste neuvěřitelně přitažliví a vaše charisma je strhující. Ne nadarmo jste královské znamení.

Panna

Prožíváte ideální čas pro nalezení nových finančních zdrojů. Máte skvělou intuici a obchodní instinkt. Klidně začněte s vlastním podnikáním. Připravte se na mnohá příjemná setkání s milými lidmi, ze kterých se může vyklubat dlouhodobé přátelství.

Váhy

Upřímně? Není to žádná hitparáda, drahé Váhy. Ale jednou za čas to čeká každé znamení. Jste vlivem působení planet přecitlivělé a lítostivé. A taky máte tendence si všechno brát osobně. Zkuste změnit úhel pohledu a bude se to dát lépe zvládnout.

Štír

Budete mistry slova i písma, Štíři. Tím si otevřete mnohé dveře. Zatímco komunikace funguje jako jízdenka do končin jménem Úspěch, na druhé straně se snaží škodit vlivy jako zvýšené napětí a stresové situace. Musíte se pokusit to vyrovnat. Jde to!



Střelec

Střelci, rozhodně se nebudete nudit. Oživení ucítíte ve všech oblastech. Planety ve vás probudí touhu po poznání, seznámení s novými filozofiemi, vzdělání a cestování. Kromě toho se budete bavit a najde si vás i láska. Docela hezké vyhlídky, ne?

Kozoroh

Máte obrovské šance uspět ve stávající práci anebo najít novou podle svých představ. Dařit by se vám mělo i v podnikání. Dávejte si ale pozor na utrácení, teď na to není vhodný čas. Trochu problematické to bude se vztahy. Tam je momentálně zamračeno.

Vodnář

Jezdíte rádi výtahem, Vodnáři? A pamatujete si, jak jste se jako děti vozili nahoru a pak hned zase dolů? A tak pořád dokola? Tak nějak to teď bude vypadat s vámi. Stabilnější situaci budete zažívat v oblasti kariéry a financí. A láska? Žádná sláva.

Ryby
Tak jak by se to dalo shrnout, milé Rybky? Zaměřte se na lásku a to vám pomůže zvládnout i jiné, protichůdné vlivy. Někde to zkrátka bude spíše o zatínání zubů a silných nervech. Třeba doma nebo v práci. Zato Venuše vás doslova něžně hladí po hlavě.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.