Home - Články - Týdenní horoskop 27.2. – 5.3.

Týdenní horoskop 27.2. – 5.3.

vloženo 25. 2. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 27.2. – 5.3.

Vstupte do nového týdne pravou nohou! Všechny Lvy čeká týden, kdy svými nápady budou oslňovat okolí. Odměnou bude hřejivý pocit na duši! Naopak Váhy budou čelit opakovaným zkouškám trpělivosti. Kdo však vydrží, ten vyhraje! A co čeká vás? Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Dobrou náladu si nejlépe tento týden vyčarujete, když nebudete příliš pověstně tlačit na pilu. Nechejte věcem volný průběh a uvidíte, že to dobré k vám přijde samo. V lásce vás čeká několik velmi zajímavých okamžiků, které se vám vryjí do paměti jako báječně romantické.

Býk
Nemusíte mít tento týden přehnané existenční obavy, protože i když miliony třeba sklízet nebudete, vaše finanční situace začne být zajímavá. Nebojte se investovat do projektů, které už vás dlouho lákaly. A také rozmazlete vaše blízké. Sdílená radost je totiž ještě větší radostí.

Blíženci

Jestliže se zamilujete téměř jako z čistého nebe, pak neházejte za hlavu veškerou opatrnost. Jsou totiž některé věci, které byste měli mít na paměti navzdory růžovým brýlím. Potěší vás nabídka na zajímavou spolupráci, díky které si finančně polepšíte.

Rak
Zatoužíte po nějakých neznámých vodách. Nadále budete milovat večery u rodinného krbu, přesto se stanete tím organizátorem, který začne lákat blízké na výlety. A pokud nikdo z rodiny nebaží po nových dálkách, pak oslovte klidně svoje přátelé, někoho spřízněného najdete.



Lev
Hlavou se vám budou honit všelijaké podnikatelské scénáře, a i když zatím třeba patříte do stavu zaměstnanců, nebude vám dělat potíže to změnit. Znáte dobře svoje schopnosti a víte, že dovedete všechno, co si nyní umanete. Navíc doma budete rozmazlovaní svými nejbližšími.

Panna
Někteří lidé budou napínat vaše nervy k prasknutí. Bude zapotřebí naučit se ovládat umění meditace. Jenom tak se vyhnete proudu negativity, který vám jinak čeří poklidnou hladinu vašich pracovních i rodinných aktivit. Nebojte se také být více asertivní a říkat svoje ne.

Váhy
Ne s každým se jde dohodnout v daném časovém okamžiku, to ale neznamená, že byste to neměli zkoušet zase o něco později. Hlavní bude tento týden neztrácet optimismu a věřit, že i vaše sny jdou uskutečnit. Ve volném čase se věnujte nějakému koníčku, který vás vždy pobaví.

Štír
Můžete mít za zlé někomu z vašich blízkých, že na vás nemá poslední dobu čas. Není to ale proto, že by vás neměl rád, ale spíše kvůli zvýšeným pracovním aktivitám. Podpořte ho tedy raději místo výčitek a uvidíte, že za čas vrátí zase všechno hezky do normálu, který máte rádi.



Střelec
Začnete mít pocit, že se toho na vás valí příliš. Nebojte se ale výzev. Můžete v nich obstát bez ztráty bodu, a ideální bude, když u toho zachováte i rozvahu. Pracovní šance vás posunou dále a vaši blízcí přijdou na to, že máte pro ně zatím netušené schopnosti. Neusněte ale na vavřínech.

Kozoroh
Kdosi vám vyjádří v tomto týdnu svou přízeň a vy díky tomu budete mít hned lepší náladu. Povinnosti, které vám jindy přišly rutinní, nyní budete zvládat levou zadní. A co je ještě lepší, dovedete si natolik zorganizovat čas, že vaše rodina si váš užije měrou vrchovatou.

Vodnář
Jestliže budete potřebovat vyjádřit podporu od vašich blízkých, je zapotřebí jim naznačit, jaké starosti nyní řešíte. Jasnovidce totiž doma nemáte. I když se najdou i tací, kteří dovedou pochopit vaše nálady mnohem lépe než jiní. Zajímejte se více o bylinky, umějí uvolnit a vrátit zpět optimismus.

Ryby
Radost vám do života vznese uklidnění rodinných vztahů, a i když nebude všechno tak růžové, jak byste si přáli v pracovním životě, to dovedete tolerovat snadněji, než kdyby tomu bylo naopak. Navíc se vám může v hlavě rodit velmi zajímavý nápad, který by vám přinesl lepší finance.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.