Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. 8. 2017

Týdenní horoskop 21. - 27. 8. 2017

vloženo 19. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. 8. 2017

Než jsme se nadáli, končí nám měsíc srpen! Raci, dejte pozor, ať se zbytečně neunavíte řešením sporů ostatních! Energie by Vám později mohla chybět. Na Kozorohy možná čeká povýšení nebo zajímavá pracovní nabídka. Čtěte nový týdenní horoskop a dozvíte se víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš intelekt pracuje na plné obrátky, sršíte nápady i vtipem. V práci je vše v pořádku, neměly by se vyskytnout větší problémy nebo komplikace. Stejné je to i na milostném poli, pozor na emoce by si však ještě stále raději měli dát zadaní Berani.

Býk
Nejspíš si budete muset pořádně obrnit nervy proti projevům některých lidí. Týká se to nejenom zaměstnání, perné chvilky vám mohou připravit i vaši nejbližší doma. Hvězdy radí rozvahu. Rozčilování nic neřeší, jen oslabuje vaši nervovou soustavu.

Blíženci
V zaměstnání půjde o to, kdo se dostane na vedoucí pozici. Nebudete chtít být stranou. A ani nesmíte, jste rození vedoucí! V lásce čekejte příjemné okamžiky. Ty vás čekají i doma, ovšem okořeněné někdy dost výbušnými situacemi, které však ustojíte.

Rak
Tento týden se ponese ve znamení komunikace s okolím a budete tím, kdo hasí mnohé spory. Nejspíš se vám také podaří po dlouhé době se s někým usmířit. Měli byste si dopřát mnohem více odpočinku a hlavně se také nezapomínejte věnovat vlastní rodině.



Lev
Nadále se vyhříváte v přízni planet a není snad jediné oblasti, kde by se vám nedařilo. Máte velké množství energie, kterou však okamžitě vydáváte. Proto by neškodilo, kdybyste více mysleli kromě práce a zábavy také na odpočinek a na své zdraví.

Panna

Není důvod, abyste byli jakkoliv smutní. Bude vám vše vycházet, důležitá je přitom rozhodnost a touha jít si za svým cílem přes všechny překážky. Občas vás potrápí podrážděnost, která ale rychle zmizí. Máte dost síly na to, abyste se s ní vypořádali.

Váhy
Přemýšlení nad vašimi plány a cíli, kterých chcete dosáhnout, bude nyní hrát prim. Musíte v tomto období projevit více trpělivosti, věci nepůjdou tak rychle, jak byste si přáli. Je nejlepší vzít to jako oddechový čas a možnost, jak načerpat síly.

Štír
Žádná sláva, ale ani žádné krizové situace. Tak by se dal charakterizovat tento týden. Zaměříte se především na svou rodinu, ale bude vás dost zajímat i vaše kariéra. V práci dostanete možnost ukázat, co umíte. A můžete potkat svou spřízněnou duši!



Střelec
Vlastně nemáte nejspíš žádné problémy. Vesmír váš hýčká a dopřává vám hodně radostí. Navzdory tomu chcete zůstat obezřetní a hlavně poctiví sami k sobě i svým blízkým. Každý krok proto pečlivě zvažujete a nechcete se do ničeho pouštět bez rozmyslu.

Kozoroh

V zaměstnání není vyloučen postup nebo zvýšení platu, případně nabídka zahraniční služební cesty. V lásce to bude chtít rozvahu, doma pro změnu trochu více nadhledu. Nenechat se zbytečně rozhodit platí pro všechny životní oblasti. Je to důležité!

Vodnář

Budete bojovat o své místo na slunci. Možná, že vaše touha po nezávislosti zvolna klesá, ale stále se jí nehodláte vzdát. Proto se snažíte uskutečnit mnohé ze svých plánů a pramálo přitom berete ohledy na své okolí. A to i včetně vlastní rodiny.

Ryby
Nemáte moc chuti do komunikace a jste přehnaně kritičtí. Nejvíce to odnášejí členové vaší rodiny. Pomohly by vám procházky přírodou a větší dávka tolerance. Rádi byste našli nový vztah, ale nesmíte čekat, že někdo převezme iniciativu. Ta je na vás.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.