Home - Články - Týdenní horoskop 19. – 25.6.

Týdenní horoskop 19. – 25.6.

vloženo 17. 6. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. – 25.6.

Čas dovolené se blíží. Do té doby však na každého čeká spoustu příležitostí, ale i nástrah. Přečtěte si týdenní horoskop od astroložky Chantal a poznejte svoji budoucnost s dostatečným předstihem.

sdílet článek na facebooku

Beran
Vymýšlejte, plánujte, připravujte smlouvy, jen na jedno nezapomeňte – na konec pracovní doby! Začínáte mít opravdový problém si uvědomit, že život se skládá i z jiných složek, než je kariéra. Co takhle odpočinek, rodina, láska nebo koníčky? Vzpomínáte?

Býk

Tento týden pro vás bude vysloveně zářivý, milí Býci! Nepropásněte skvělý čas, kdy je velmi vhodné podepisovat úřední dokumenty, smlouvy a přijímat nové zaměstnance. Hvězdy vašemu činění nadšeně přitakávají – jejich konstelace je zárukou úspěšného konání.

Blíženci
Je vám přáno při veškerých jednáních, písemnostech a dlouhých cestách – takže s chutí do toho, pracovití Blíženci. Rovněž lze očekávat šťastné seznámení! Máte dostatek sil na práci i na zábavu, takže se nevyhýbáte koníčkům ani společenským sedánkům.

Rak
Neschází vám láska, něha ani porozumění. Skvělé hvězdy, které zakotvují ve vašem znamení, tak činí proto, aby vám byli oporou při každém vašem kroku. Jejich dar vitality a schopnosti správně volit slova znatelně pocítíte – v mnoha směrech očekávejte posun kupředu!



Lev
Někteří z vás, vládcové zvířat, nebudou úplně nadšeni z četnějšího cestování, které vám hvězdy předpovídají. Pociťujete spíše touhu po pohodlí a klidu. Spousta věcí se vám tento týden nebude zamlouvat. Ale je to jen váš pocit, nic strašného se neděje.

Panna

V první polovině týdne vám hvězdy přináší ještě trochu napětí a nervozity. Naštěstí stagnace vesmírných souputníků od druhé poloviny týdne skončí, a naopak vám začnou pomáhat. Vše má opět své tempo, obnovuje se zdárná komunikace, zajímavé nápady a podpora přátel.

Váhy

Plánujete už delší dobu dalekou cestu nebo hlubší studium? Bravo, přichází váš pravý čas! Jen si dejte velký pozor na přepínání a přehnanou horlivost, pamatujte, že vám nic neuteče. Přepracování a sklon k chybám z ukvapenosti vám mohou snadno zkazit náladu.

Štír
Navzdory vaší obrovské energii máte pocit, že se určité věci odehrávají jako ve zpomaleném filmu. Je to spíše vašimi zvýšenými nároky na okolí. Naštěstí v druhé polovině týdne se zase vrátíte do harmonie a své obvyklé kondice, což vás uklidní.



Střelec
Pociťujete ochlazující atmosféru ve vašem partnerském vztahu, milí Střelci? Je to opět spíše vaším pocitem, než že by se něco dělo. Proto se neukvapujte v životních rozhodnutích! Užijte si sféru, které tento týden hvězdy přejí – přátelství a setkávání s příbuznými!

Kozoroh
Tento týden vám přinese trochu více netrpělivosti, než jste zvyklí, milí Kozorozi. To může vyústit až v ukvapenost a sklon k úrazům! Tak se uklidněte a snažte se lépe ovládat své emoce. Více odpočívejte a věnujte se raději koníčkům než práci.

Vodnář
Jste plní chuti do života a nezměrným elánem do volnočasových aktivit. Tento týden je skvělým obdobím pro objevování nových koníčků, kreativitu a navazování zajímavých známostí. Užívejte si příjemností, které vám život přináší a nezanedbávejte přátele!

Ryby
Do poloviny týdne vám ještě bude Merkur přinášet určité problémy. Jeho triky jsou znát na komunikaci s nejbližšími, při různých jednáních a vyřizování písemností, ale především se specializuje na nepříjemnosti na cestách. V druhé polovině týdne se však situace obrátí.

Autor článku

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.