Home - Články - Týdenní horoskop 13. – 19.3.

Týdenní horoskop 13. – 19.3.

vloženo 11. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. – 19.3.

Jaro klepe na dveře! S hřejivým sluníčkem v zádech nás čeká velmi zajímavý týden. Především kreativa bude hrát u většiny hlavní roli. Využijte příležitosti a pořádně se jí chyťte. Co vás čeká dalšího v následujícím týdnu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Energie z minulého týdne vás neopouští, rozjetí Berani. Hned v pondělí navíc vstoupí do vašeho prostoru Merkur a přinese bystrost, diplomacii a vynikající řečnické schopnosti. Koncem týdne pak můžete potkat někoho opravdu zajímavého. Čeká vás skvělý týden!

Býk
Daří se vám vše, na co sáhnete, šťastní Býci! I když vás teď hodně zaměstnává smyslnost, nezapomeňte ani na peníze. Od počátku týdne máte posílené obchodní schopnosti, můžete dosáhnout vysokých úspěchů při vhodných investicích nebo prodeji. Šťastným dnem je sobota!

Blíženci

V pondělí je váš šťastný den a vy pocítíte zlepšenou schopnost komunikace, výřeční Blíženci. V poslední době jste kumulovali informace a data a teď přichází doba na jejich využití. Všechno půjde skvěle, jste bystří, rozhodní i charismatičtí! Možná si zaděláte i na povýšení.

Rak
Energie vám nechybí, a to je moc dobře, milí Raci. Budete ji potřebovat na překonání nedorozumění a komunikačního šumu v zaměstnání. Za negativní pocity mohou poťouchlé hvězdy, a tak nejlépe uděláte, když je budete ignorovat. Vrhněte se raději na koníčky, udělají vám dobře.



Lev
Vaše nepopiratelné charisma a pracovní výkon posílí v tomto týdnu ještě dávka intelektu od Merkura. Milostné aktivity jsou stále na pořadu dne, působíte sympaticky a líbíte se. Zdravotně jste ve výborné kondici a v rodině vládne úžasná harmonie… co dodat? Užívejte si šťastné období!

Panna
Před vámi je týden jako z pohádky, svůdné Panny! Na poli tělesné lásky máte dokonce nejlepší období v roce, ale i všechna ostatní témata vašeho života jsou v nebývalé kondici. V práci vše pojede jako po másle, finance rostou a doma jste k nezastavení!

Váhy
Ve středu je váš šťastný den, a ten trochu rozzáří jinak celkem nevýrazný týden. I když všechno možná nepůjde podle vašich představ, nemusíte se bát nějakých velkých dramat. Pro vaši jemnou uměleckou duši je teď nejvhodnější doba pro sebepoznání.

Štír

Zábava a milostný život, to jsou oblasti, které si v tomto týdnu užijete nejvíc, požitkářští Štíři. Zvýšená duchovnost a empatie vás na chvíli odlákají od přehnané pracovitosti, ale to je jedině dobře. I když jste pracanti a optimisté, někdy musíte přece odpočívat!



Střelec

Oslňujete tvůrčím nábojem, kreativní Střelci. Pokud podnikáte nebo máte volný pracovní prostor, užíváte si práci naplno. Pokud jste nuceni ke stereotypním činnostem, snažte se svou kreativitu vybít ve volném čase. Malujte, piště, hrajte… prostě tvořte!

Kozoroh

Být ve správný čas na správném místě, v tom jste mistři! Možná vám v tom pomáhají hvězdy, ale je třeba přiznat, že bez vaší pracovitosti, trpělivosti a schopnosti inspirovat a motivovat, by samotné hvězdy nic nedokázaly. Svůj úspěch si zasloužíte!

Vodnář
Také máte pocit, že vám někdo v hlavě rozsvítil? Tak to byl Merkur, mistr a správce intelektu, který vám posílá jeden nápad za druhým. Je skvělý čas pro zkoušky, intelektuální činnosti, ale třeba i nové koníčky nebo návrat ke vzdělání. Merkur přeje seberealizaci, tak směle do toho!

Ryby
I když vás čeká štěstí i v lásce, dominovat tomuto týdnu bude kariéra. Máte skvělé příležitosti pro zvýšení kvalifikace, podepsání nové pracovní smlouvy nebo pracovní cesty. Umíte se výborně vyjadřovat, dokážete rychle myslet a ještě máte výdrž, skvělá kombinace!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.