Home - Články - Trapas ve snu není žádná ostuda

Trapas ve snu není žádná ostuda

vloženo 25. 7. 2019
čas čtení: 4 minuty

Trapas ve snu není žádná ostuda

Každý zná ten pocit, když se ráno probudí a zastydí se. Až o chvíli později si uvědomí, že šlo pouze o sen. Co však takové sny znamenají? Odhalili jsme pro vás jejich skryté poselství!

sdílet článek na facebooku

Sny, ve kterých zažijeme něco pořádně trapného a nepatřičného, patří překvapivě mezi jedny z nejčastějších a zároveň nejzajímavějších. Taky si je většinou snadno zapamatujeme, protože na nás zkrátka zanechají hluboký dojem.

Mluvíme pouze v žertu


Co uděláte ráno, když si vzpomenete na trapný sen? Povídáte ho se smíchem partnerovi a rodině, nebo se naopak zastydíte a snažíte se na něj rychle zapomenout?

To nejspíš závisí na tom, nakolik velký trapas to byl! Když se vám zdálo, že sedíte na záchodě a kolem jsou lidé, je to po probuzení spíš zábavná představa. Ale když se vám zdá, třeba že jste zahnuli partnerovi, a k tomu všemu třeba ještě s jeho vlastním bratrem či sestrou - to už je pro většinu z nás opravdu trochu silné kafe!

A přece se nám trapné sny všem občas zdají. A dokonce nám chtějí něco důležitého sdělit!



Sebekritika stojí za studem

Z výkladu opravdu, ale opravdu trapných snů má většina z nás hodně smíšené pocity. Na jedné straně by nás ohromně zajímalo, co to všechno mělo znamenat a jestli v tom lze odhalit nějaký skrytý smysl. Na druhé straně bychom si netroufli říct tento sen nikomu nahlas, protože se za něj zkrátka stydíme. A tak trochu v nás hlodá pochybnost, kde se v naší hlavě takový nápad vůbec vzal. Vypovídá to snad něco o vašich skrytých touhách a choutkách? No strach jen pomyslet!

Je fakt, že svěřovat se někomu známému s trapným snem může být ještě mnohem větší trapas než sen samotný. Ale všechny vaše další starosti v souvislosti s poselstvím zahanbujícího snu jsou zbytečné.

Obavy pryč, trapný sen neznamená, že byste podvědomě toužili, aby se stal skutečností. Mnohem důležitější než samotný obsah snu je totiž pocit, který ze snu máte.

Nezáleží tedy na tom, s kým se ve snu vyspíte nebo kdo všechno vás uvidí sedět na záchodě - to je pro výklad naprosto vedlejší! (Tak co, oddechli jste si?) Mnohem důležitější je samotný pocit trapnosti, nepatřičnosti a pochybností o tom, co si o vás budou myslet ostatní. Znamená to, že takové pocity prožíváte i ve svém reálném životě - ať už je jejich příčinou cokoliv.

Podnětem je pochybování


Mezi nejčastější typy trapných snů patří sny o tom, že se objevíte na veřejném prostranství nazí. Velmi rozšířené jsou i sny, ve kterých sedíme na záchodě, kterému najednou zmizí dvířka a všichni kolem na nás koukají.



Co takový sen znamená?


Když zažijete ve snu pořádný trapas, vypovídá to především o vašich vlastních pochybnostech o sobě samotném. Trápí vás nedostatek sebedůvěry a pochybujete o tom, jestli se vám povede ukázat se před vaším okolím v co nejlepším světle. Máte pocit, že některé části sebe samotného a své povahy musíte před okolím ukrývat, protože by si o vás pomysleli něco špatného. Zkrátka vyvíjíte sami na sebe tak velký tlak, že se strach z nejhoršího promítne i do vašich snů.

Nejsou to tedy vaše skryté touhy, ale spíš černé scénáře - vaše duše si během spánku maluje ty nejhorší možnosti, co by se mohly stát. A naše fantazie má ve spánku mnohem větší rozlet než za bdělého života - takže se nám někdy zdají trapné sny, které jsou skutečně bizarní a s realitou mají jen málo společného!

Až se tedy ráno vzbudíte se zděšením, co by si pomyslel váš zákonitý protějšek, kdyby věděl, že jste se ve snu líbali s kolegou - zadržte, nemějte výčitky svědomí! Takový sen prostě jenom prozrazuje, že se velmi snažíte o dokonalost - až natolik, že vám to nahlodává sebevědomí.

Buďte k sobě tedy v bdělém životě trochu shovívavější a odhoďte starosti - trapné sny pak zmizí nebo se stanou vtipnou vzácností, které se rádi zasmějete!

Autor článku

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.