Home - Astročlánky - Tipy - 8. února

8. února

sdílet článek na facebooku
vloženo 7. 2. 2016

8. února - Astrologie dne

Luna ve Vodnáři dosáhne dnes v 15:39 fáze novoluní. Ta je ve znamení uvolnění, zklidnění a odpočinku, proto si na dnešek neplánujte nic náročného. Zkuste relaxovat, od věci nebude ani meditace, která pročistí hlavu a ukáže nové perspektivy. Dnešní novoluní bude důležité hlavně pro všechny Vodnáře.

Dnes je výročí založení Nového Města pražského Karlem IV. Podle pověsti Karlu IV. prozradil hvězdář, že obě pražská města budou zničena. Karel IV. ale pronesl: „Lidská vůle se nemá vzdávat hvězdám bez odporu. I kdyby živly zničily obě pražská města, Praha nezahyne. Přikazuji, aby bylo vystavěno nové město pražské....“.

Milada


Ženské křestní jméno slovanského původu. Vytvořilo se ze staroslovanského Mlada, které vykládáme jako mladá, milá nebo milovaná. Momentálně bohužel není v našich končinách příliš v módě. Domácí podoby: Míla, Milka, Miládka, Mily, Miluška, Lada.

Žena vybavená obrovskou vnitřní silou, což může být ovšem někdy spíš na škodu. Zvláště při narození v ohnivých znameních se stává vedoucí postavou v rodině a od svých blízkých důsledně vyžaduje naprostou poslušnost. Běda tomu, kdo se jí pokusí vzepřít. Pokud bude využívat svoji energii především ve prospěch ostatních, povede se jí vcelku dobře, pokud se však chystá lidem škodit, nic převratného ji v životě nečeká. Přesto může dosáhnout úspěchu, záleží to ale pouze na jejím přístupu.

Váš partnerský horoskop na míru za neuvěřitelných 299,-Kč. Objednávejte ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.