Home - Astročlánky - Tipy - 7. října

7. října

sdílet článek na facebooku
vloženo 6. 10. 2015

7. října - Astrologie dne

Ubývající Měsíc ve Lvu přinese sebevědomí a chuť do práce, ale fáze couvání je vhodná spíše na dokončování projektů, něž na rozjezd nových plánů. Po práci se můžete jít pobavit s kolegy a zlepšit si náladu. Můžete si také lehce kondičně zasportovat, ale nepřetěžujte se, Lev ovlivňuje páteř a cévy.



Dnes je judaistický svátek Jom kipur
. Jom kipur se považuje za šabat šabaton (šabat šabatů). Mezi sefardskými Židy je Jom kipur nazýván jako den „trýznění duší“ a očisty od hříchu. V tento den dodržují judaisté půst, intenzivně se modlí a je jim zakázána veškerá práce, rovněž nenosí šperky a nic koženého.

Justýna

Ženské křestní jméno pocházející z řečtiny. Vyvinulo se ze slova "justinus nebo iustus, což v překladu znamená spravedlivá. Můžeme vyložit i jako náležející k rodu Justů. Ostatně, ze stejného zdroje pochází i slovo justice označující soudní systém. Jeho obliba mezi rodiči v posledních letech roste. Domácí podoby: Jusťa, Justa, Justýnka, Týna, Týnka, Justička.

Nositelku tohoto jména čeká život plný frází a falešných očekávání. Ve vztazích bude panovat značná nejistota, kterou příliš nevylepší ani dobré datum narození. Dočká se především práce a povinností, méně už zábavy a bezstarostných her. Mohou se objevit i zdravotní problémy, které ji dokážou nepříjemně potrápit. Když bude nejhůř, může se však spolehnout na pomoc nejbližší rodiny.

Kupte si své vlastní kyvadlo! Veliký výběr naleznete zde.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.