Home - Astročlánky - Tipy - 6. února

6. února

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 2. 2016

6. února - Astrologie dne
Ubývající Luna prochází Kozorohem, zemním znamením, které přeje činnostem spojeným s materiálním světem a péčí o zevnějšek. Najděte si proto o víkendu čas na zkrášlovací procedury. Couvající Měsíc je vhodný pro hloubkové čištění pleti, ošetření nehtů na nohou i rukou, ale také depilaci a masáže.

V dnešní den byla ve starověkém Řecku uctívána bohyně lásky a krásy Afrodita. Afrodita byla tak krásná, že jí nedokázali odolat lidé ani bohové. Měla proto několik potomků. Byli jí zasvěceni - delfín, holubice, máky, granátová jablka, myrta a růže. Po celá staletí bývala často vyobrazována na uměleckých dílech.

Vanda


Ženské křestní jméno zřejmě polského původu. Existuje několik teorií, které se pokoušejí vysvětlit jeho význam. Nejčastěji se uvádí, že pochází z polského Wanda, jež bývá spojováno s kmenem Vandalů a potažmo řekou Vandalus, pak by znamenalo ženu z kmene Vandalů. Další možností je, že bylo odvozeno od slova "Wendel", pak bychom ho vykládali jako polabská Slovanka. U nás méně časté. Domácí podoby: Wendy, Vandička, Vanduška, Vandinka, Vandina.

V mládí bývá velmi zvědavá a nesmírně toužící po dobrodružství, které si také v hojné míře dopřává. Ráda pokouší muže, odvážně je svádí a posléze odhazuje jako špinavé ponožky. Někdy ovšem narazí na tvrdý odpor. Po třicítce se většinou umoudří, pořídí si rodinu a tiše vzpomíná na divoké zážitky z mládí.

Rodinný tarot. Vyzkoušejte nového pomocníka do vaší rodiny! Více ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.