Home - Astročlánky - Tipy - 5. května

5. května

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 5. 2016

5. května - Astrologie dne

Dnes nastává přízemí a couvající Měsíc má velmi silný vliv. Proto neprovádějte práce na zahradě, mohli byste jí uškodit. Avšak je vhodný čas na úklid sklepa. Dnešek je také ve znamení ohnivého živlu, uvidíte, jak skvěle vám půjde pečení a také spálení všeho nepotřebného. V 19:10 přejde Luna do Býka.


5. květen je od roku 1945 spjat s ozbrojeným povstáním proti německým okupantům, které je označováno jako "Květnové povstání českého lidu". Zúčastnilo se jej více jak 130 tisíc obyvatel, v hlavním městě stavěli obyvatelé barikády a nejrůznější pouliční překážky, byly odstraňovány německé nápisy, ničilo se vše německé.

Klaudie

Ženské křestní jméno pocházející z latinského "claudus". Nenechte se mýlit jeho vznešeností, ve skutečnosti totiž znamená kulhavá nebo chromá. V přeneseném významu ovšem označuje ženu patřící k římskému rodu Claudiů. Jeho obliba v posledních letech poměrně stoupá, o čemž svědčí i fakt, že v roce 2012 žilo v ČR 1690 nositelek tohoto jména.

Přestože se ženy s tímto jménem ocitají pod přímým vlivem Saturnu a bývají vystaveny mnohým životním zkouškám, vše se nakonec obrátí k dobrému. Výborně si vedou v humanitních vědách, díky svým empatickým schopnostem dokážou skvěle a účinně pomoci tam, kde je to zapotřebí. Jejich vyrovnaná povaha je přímo předurčuje k tomu, aby s přehledem zvládaly jakékoli krizové situace. K životu potřebují určitý řád.

Týdenní tarot ZDARMA. Vytáhněte si tarotovou kartu s výkladem pro každý den v týdnu! Tahejte ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.