Home - Astročlánky - Tipy - 4. října

4. října

sdílet článek na facebooku
vloženo 3. 10. 2015

4. října - Astrologie dne

Ve 2:22 se ubývající Luna posune do Raka a ve 23:06 dojde do poslední čtvrtě. Rak přináší smysl pro domácí pohodu a rodinný život, takže vám zpříjemní odpočinkovou neděli. Skvělý nápad je zútulnění vašeho příbytku - například výzdobou pomocí předmětů, které souvisejí se zážitky s vašimi blízkými.



Dnes má svátek sv. František z Assisi. Byl to mnich, mystik a zakladatel františkánského řádu. Ctil chudobu a lásku ke Kristu. Svým způsobem života se zasadil o upevnění těchto hodnot, které ve středověké církvi prožívaly krizi. Stal se ideálem důsledného následování Krista v chudobě a lásce k bližnímu.

František

Mužské křestní jméno, které má více pravděpodobných možností výkladu. První možnost je ta, že pochází z italského jména Francesco, tedy malý Francouz, což byla dětská přezdívka svatého Františka z Assisi. Podle druhé teorie se vyvinulo z německého Franko, tedy svobodný muž. V minulosti hojně rozšířené, v současnosti jeho obliba rychle klesá. Domácí podoby: Franta, Fanda, Fanouš, Fanoušek, Fanánek, Ferda, Francek, Fero.

Jméno, které v sobě nese zvýšenou karmu a svému nositeli může způsobovat značné potíže. Jedná se však o muže, který se dokáže přizpůsobit jakýmkoli životním podmínkám, ve vyšším věku se z něj ale může stát pořádný mrzout. Ani v rodinném životě se mu nemusí příliš dařit. Skvěle se odreaguje v přírodě.

Zdál se vám sen, který si neumíte vysvětlit? Zjistěte význam vašeho snu v našem snáři! Více zde...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.