Home - Astročlánky - Tipy - 30. května

30. května

sdílet článek na facebooku
vloženo 29. 5. 2016

30. května - Astrologie dne

Ubývající Měsíc v Rybách
znamená nevhodný den pro mytí a stříhání vlasů, protože by slábly a tvořily se v nich lupy. Co kdybyste dnes raději vyzkoušeli saunu nebo koupel s kvalitní solí či s bylinným odvarem? Ryby jsou také znamením vhodným pro odpočinek ducha: malujte, čtěte, relaxujte u hudby.


Právě v tento den, 30. května roku 1434 se odehrála slavná bitva u Lipan, která znamenala definitivní konec jednoty bratrské husitské. Stanuly proti sobě spojené síly radikálních husitů a umírněných kališníků a katolíků. O život zde přišel husitský kněz Prokop Holý, což bylo velkou ranou pro boží bojovníky.
 

Ferdinand

Málo se vyskytující mužské křestní jméno, jenž údajně vzniklo ze staroněmeckého jména Fridunant. Významově lze vyložit jako smělý obránce nebo připravující se k jízdě. Domácí podoby: Ferda, Ferdík, Ferdyš, Ferdínek.

Astrologové doporučují toto jméno především v ohnivých znameních Berana, Střelce nebo Lva. V jiném znamení bude takový jedinec obdařen příliš mírnou a zakřiknutou povahou, což mu může v životě způsobovat četná příkoří. Navíc to ztěžuje výběr jeho partnerky, ženy často dávají raději přednost průbojnějším mužům. Většinou ho však čeká klidný život, v němž bude dominovat jeho láska k rodině. Hodně času věnuje také studiu různých vědních disciplín, proto může mnoha lidem připadat jako samotářský podivín.

Jak jste na tom s vášní ve vztahu? Nechte si sestavit svůj osobní Erotický tarot a zjistěte, jaké místo má sexualita ve vašem životě! Zjistěte více!

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.