Home - Astročlánky - Tipy - 3. května

3. května

sdílet článek na facebooku
vloženo 2. 5. 2016

3. května - Astrologie dne

Ubývající Měsíc v Rybách dnes nepřeje stříhání vlasů, ani jejich barvení a mytí, protože by se více mastily. Naopak výbornou volbou je sauna a masáž chodidel. Při úklidu se doma vyhněte mytí dřevěných ploch. Raději si dopřejte odpočinek a čekejte na přesun Luny do Berana, který proběhne v 19:04.


Třetí květnový den je od roku 1993 Světovým dnem svobody tisku. Byl vyhlášen na základě Windhoekské deklarace Valným shromážděním OSN a jeho cílem je poukázat na důležitost svobody informací. I v dnešní době patří povolání žurnalisty k nebezpečným, v Čínské lidové republice, Turecku či Nepálu jsou vězněny stovky novinářů.
 

Alexej

Slovanské mužské křestní jméno, které původně pochází z řeckého "alexein" - ten, který brání nebo pomáhá. V minulosti bývalo oblíbeným jménem ruských carů. Dnes se mnohem častěji oficiálně používá ve své zkrácené variantě Alex. Nejčastější domácí podoby: Alek, Saša, Lexa, Alan.

Podle ezoteriků se jedná o přátelské a společenské jméno bez karmické zátěže. Jeho nositelé bývají obdařeni tvůrčími schopnostmi i uměním diplomatické komunikace, která boří zdi nedorozumění. Velmi dobře se uplatní v profesích, které jsou založeny na každodenním kontaktu s lidmi. Často se s nimi setkáváme všude tam, kde právě probíhá boj za spravedlivou věc. Dokážou-li být dostatečně disciplinovaní, mohou to dotáhnout opravdu hodně daleko.

Soutěžte s Astrohledem o knihu, zodpovězte správně otázku a vyhrajte! Soutěž ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.