Home - Astročlánky - Tipy - 28. listopadu

28. listopadu

sdílet článek na facebooku
vloženo 27. 11. 2015

28. listopadu - Astrologie dne
Ubývající Měsíc v Raku napomáhá s rychlejším a jednodušším zbavováním se špatných věcí, špíny a nepořádku. Rak je vodní znamení, proto začněte předvánoční úklid - perte, myjte a čistěte! Rak přináší také větší cit pro rodinu, proto si užívejte tepla a pohody s vašimi nejbližšími u rodinného krbu.



Dnes je výročí úmrtí 'Abdu'l-Bahá.
Tento muž se zasloužil o rozšíření Bahá’í víry do Evropy a Severní Ameriky. Bahá’í je monoteistické náboženství. Podle nich byl svět stvořen vědomou a myslící Příčinou, která se nazývá Bůh. Bůh je však pro lidi nepopsatelný. Aby lidé mohli některé věci pochopit, jsou božští učitelé.

René

Mužské křestní jméno latinského původu, lze ho však použít i pro ženu. Stejně jako Renata nebo Renée je spojováno se slovem "renatus", což znamená znovuzrozený. Jeho obliba se drží už řadu let na standardní úrovni. Domácí podoby: Renek, Rena, Reneček, Renouš, Renda, Reny, Reník.

Milující a věrný muž, který věnuje svojí rodině maximum svého času a snaží se ji co nejlépe zabezpečit. Pokud se snad někdy dopustí nevěry, pak je to proto, že se opravdu hluboce zamiluje a v tom případě rodinu zpravidla opouští a začíná úplně od začátku. Občas mu nepříjemné životní události poněkud krutě připomenou, že jeho sny jsou zřejmě pouhou chimérou a reálný život je o něčem úplně jiném. Jeho celoživotní posedlost prací ho někdy dovede až k workoholismu.

Tarot přání - Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď! Více ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.