Home - Astročlánky - Tipy - 28. května

28. května

sdílet článek na facebooku
vloženo 27. 5. 2016

28. května - Astrologie dne

Couvající Měsíc ve Vodnáři ovlivňuje lýtka, žíly a kotníky. Mohou vás potrápit záněty žil a křečové žíly. Pokud se tak stane, nestůjte dlouho a vynechte dlouhé procházky. Snažte se pokládat nohy nahoru a sprchovat je střídavě studenou a teplou vodou. V noci ve 23:06 se Luna přesune z Vodnáře do Ryb.


V roce 1900 proběhlo v Portugalsku úplné zatmění slunce. Tento velmi vzácný jev je způsoben tím, že měsíc vstoupí mezi Zemi a Slunce. Měsíc musí být zároveň v novu. Během úplného zatmění slunce dochází v místě zastínění k velkému ochlazení a setmění. V České republice bylo úplné zatmění Slunce k vidění 20. března 2015, další proběhne až 12. srpna 2026.

Vilém

Mužské křestní jméno germánského původu. Vytvořilo se ze staroněmeckého Willahelm, které je složeninou vzniklou ze slov "willo", tedy vůle, a "helm", čili přilba. Dostáváme se tak k významu člověk s pevnou vůlí. V ČR v současnosti žije cca 7500 uživatelů tohoto legendami opředeného jména. Domácí podoby: Vilda, Vilík, Vilouš, Viloušek, Vili.

Karmickým údělem těchto mužů bývá pomáhat lidem, kteří se ocitnou v nesnázích. Pokud se od této životní cesty příliš odchýlí, pocítí sami na vlastní kůži řadu potíží, které se jim mohou zdát jen obtížně řešitelné. Při bližším zkoumání jejich osobnosti zjistíme, že mají citlivou duši a soucitné srdce, milují zvířata a přírodu. Dobře se uplatní v sociálních službách, objevují se u nich i umělecké sklony.

KARMA TAROT. Zamíchejte si karty a zjistite, co vás čeka! Míchej ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.