Home - Astročlánky - Tipy - 27. listopadu

27. listopadu

sdílet článek na facebooku
vloženo 26. 11. 2015

27. listopadu - Astrologie dne

Ubývající Měsíc v Blížencích usnadní studentům lépe pochopit a naučit se látku nejen na zkoušky. Nyní je také vhodný čas pro různá pracovní školení, rozšíření znalostí a zručností. Čtěte nejlépe naučné knížky! Večer se věnujte rodině a domácímu životu, jelikož ve 20:27 již Luna přechází do Raka.



V dnešní den uctívají hinduisté v Nepálu bohyni Guhjeshwari. Je to mateřská bohyně a představuje vodu, hojnost, jídlo a modlitby. Je životadárnou substancí a dokáže jako voda pročistit tělo i mysl, zároveň představuje i Zemi a její štědrost. V chrámech je symbolicky představována jako miska s vodou.

Xenie


Ženské křestní jméno pocházející z Řecka. Spojujeme ho se slovem "xenios", což vykládáme jako pohostinná, milující hosty nebo dobrá hostitelka. Oficiální počet Xénií na našem území už řadu let nepřekračuje 400. Domácí podoby: Xena, Xeňa, Xenka, Xenička, Xeny, Xen, Nia.

Astrologové ani numerologové toto jméno příliš nedoporučují. Tato žena sice nepřichází do života s karmickou zátěží, v jeho průběhu si ji ale dokáže úspěšně vyrobit. Ve vztazích bývá poměrně nepříjemná, je totiž značně žárlivá a svého partnera se snaží mít neustále pod kontrolou. Má pocit, že tímto způsobem hájí svoji rodinu a neuvědomuje si, že jej přímo vhání do náruče jiné ženy. Ani v okamžiku, kdy je konec, jí vůbec nedochází, že si za všechno může sama.

Originální vánoční dárek: Horoskopy na míru - nechte sestavit svým blízkým osobní či roční horoskop od profesionálního astrologa! Více ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.