Home - Astročlánky - Tipy - 27. května

27. května

sdílet článek na facebooku
vloženo 26. 5. 2016

27. května - Astrologie dne

Couvající Měsíc ve Vodnáři je vhodný pro barvení a tónování vlasů, prospějí jim i vlasové zábaly. Nezapomeňte na masáž a relaxační koupel. Odpočívejte a vyhněte se přílišné fyzické námaze. Věnujete-li se magii, dnes je příznivý den pro kouzla na zapuzení a odvrácení všeho, čeho se chcete zbavit.


Právě v tento den se v Jičíně v roce 1867 narodil mystik a okultista Karel Weinfurter. Jeho jméno je spojeno nejen s více jak stovkou esoterických knih, ale také s vedením spolku praktické mystiky Psyché. Byl také prvním člověkem, který na konci 19. století začal společně se spisovatelem G. Meyrinkem prakticky provozovat jógu.

Valdemar

Mužské křestní jméno starogermánského původu, často užívané i v podobě Waldemar. Jeho základem jsou slova "walten", čili vládnout, a "mar" - velký nebo slavný. Významově jej tedy můžeme vyložit jako "velký vládce". U nás se vyskytuje spíše ojediněle. Domácí varianty: Valda, Valdík, Valdouš, Valdek, Marek.

Muž tohoto vladařského jména přichází většinou na svět s výjimečným nadáním. Velmi však záleží na tom, jakým způsobem s ním dále naloží. Jeho nepokojný duch ho žene stále kupředu, dosáhne-li stanoveného cíle, hned se poohlíží po nějakém dalším. V partnerství potřebuje trpělivou a tolerantní ženu, která ho dokáže podporovat v jeho aktivitách. Nejlépe se v životě uplatní, je-li narozen ve vzdušném znamení Vah, Vodnáře anebo Blíženců.

RUNY - VÝHLED DO BUDOUCNOSTI. Starobylé runy Vám řeknou, co Vás čeká za měsíc, půlrok či rok! Vylož si runy ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.