Home - Astročlánky - Tipy - 24. května

24. května

sdílet článek na facebooku
vloženo 23. 5. 2016

24. května - Astrologie dne

V 7:34 se couvající Měsíc posune ze Střelce do znamení Kozoroha. Na ztuhlé svaly pomůže sauna, masáž a teplá koupel. Teplá lázeň prospěje i nohám, jimž můžete dopřát pedikúru a masáž chodidel. Dnešek je nakloněn zkrášlovacím procesům, takže si můžete také udělat čistící masku na dekolt a obličej.


Roku 1391 byla na pražském Starém Městě založena betlémská kaple. Kaple byla určena především pro kázání v českém jazyce. Nejvíce spjat s Betlémskou kaplí je Mistr Jan Hus, který se v roce 1402 stal jejím správcem. Od roku 1992 je Betlémská kaple opět otevřena veřejnosti a pravidelně se v ní konají imatrikulace a promoce studentů.

Jana


Ženská varianta oblíbeného mužského jména Jan. Pochází z hebrejského "Jochanán", které znamená Bůh je milostivý či Hospodin je milostivý. Patří k nejpoužívanějším ženským jménům v ČR, již řadu let se drží na čestném druhém místě. Domácí podoby: Janka, Janča, Janina, Jaňule, Honzík, Janinka, Janička.

Uživatelka tohoto jména většinou bývá dobrou hospodyní, manželkou a matkou. Narodí-li se však ve znamení Berana nebo Štíra, mívá velké ambice a jde si za svým cílem bez ohledu na ostatní. Ze všeho nejvíc nesnáší nespravedlnost, vášnivě chrání práva slabších. Měla by si dávat pozor na sklony k tvrdohlavosti, které jí mohou značně zkomplikovat život. Není příliš individuálním hráčem, její schopnosti mnohem lépe vyniknou při týmové spolupráci.

Vanesa

Ženské křestní jméno, které pochází z Irska. Jeho autorem je spisovatel Jonathan Shift, který ho vytvořil pro svou lásku Esther Vanhomrigh. Vzniklo jako složenina "Van" (Vanhomrigh) a "Essa", což je zdrobnělina Esther. Protože bylo vytvořeno uměle, nemá žádný význam. Název Vanessa také používají zoologové v latině pro označení rodu motýlů babočka. Domácí podoby: Vany, Vanka, Vaneska.

Ženy a dívky s tímto jménem bývají intelektuálně založené. Životem je provází neustálá touha po vědění a snaha dosáhnout osvícení. Zpravidla se jedná o velmi soucitné bytosti, které často pomáhají ostatním i za cenu vlastního nepohodlí. V mládí narážejí na spoustu překážek, jež se zdají být nepřekonatelné, v pozdní dospělosti ale naráz vyřeší všechny svoje problémy.

Tarot spřízněných duší. Najdite odpovědi ohledně vztahů a duší v kartách. Zamíchej ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.