Home - Astročlánky - Tipy - 2. května

2. května

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 5. 2016

2. května - Astrologie dne

Couvající Luna v Rybách působí na nohy a lymfatický systém. Odložte chirurgické zákroky v oblasti dolních končetin a věnujte jim zvýšenou péči. Masáže vám pomohou zbavit se škodlivin, ale také křečí a bolestí. Masírování by muži měli začít na pravé noze, ženy na levé. Vyhněte se alkoholu a tabáku.


Pokud bychom se navrátili do minulosti, konkrétně do roku 1926, pak by se právě dnes zrodila populární loutková postavička - Hurvínek. Podobu Hurvínkovi vtisknul řezbář Gustav Nosek a jeho hlas je neodmyslitelně spjat s Josefem Skupou. 2.5.1926 se Hurvínek objevil poprvé na scéně, a to ve hře Počestný dům.
 

Zikmund

Mužské křestní jméno pocházející z němčiny. Jeho základem je staroněmecké Sigimund, jež se skládá ze dvou částí - "sigi", čili vítězství, a "mund", což znamená ochrana. Lze ho vyložit jako ochránce vítězství. V ČR se vyskytuje v minimálním počtu, současný počet jeho uživatelů lze vyčíslit zhruba na 80 osob. Domáce podoby: Zikmundek, Ziky, Zik, Zak.

Muž tohoto jména je založen velmi materialisticky, nechybí mu bojovnost a vnitřní síla. Dobře se uplatní v jakémkoli podnikání, v tvrdém byznysu se pohybuje jako ryba ve vodě. Rozhodne-li se pro vojenskou kariéru, bude se neohroženě vrhat do bitev v předních liniích. Nebývá příliš dobrým manželem, mnoho něžnosti a opravdového zájmu svým partnerkám nenabídne, mohou od něj očekávat spíš permanentní nepřítomnost u rodinného krbu.

NOVINKA - FINANČNÍ TAROT! Vytáhněte si karty a nahlédněte do své finanční budoucnosti! Více ZDE..

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.