Home - Astročlánky - Tipy - 14. února

14. února

sdílet článek na facebooku
vloženo 13. 2. 2016

14. ledna - Astrologie dne
Dorůstající Měsíc v Býku přinese sílu i náladu potřebnou pro budování domácího zázemí. Býk má také vliv na horní cesty dýchací, je proto dobré předcházet nachlazení a nevycházet ven, pokud nejste řádně oblečeni. Kromě toho Býk podporuje smyslnost, což je skvělý příslib pro dnešní valentýnský večer.

Dnes je svátek sv. Valentýna, což je v anglosaských zemích den zamilovaných. K Valentýnu se váže celá řada zvyků. Jedná se o společnou oslavu svátku zamilovanými páry, posílání valentýnských přání (tzv. Valentýnek), květin, cukrovinek nebo uzamykání zámečků lásky. V posledních letech se tento svátek velmi rozšířil.

Valentýn

Mužské křestní jméno latinského původu. Pochází ze slova "valens", což znamená silný nebo zdravý. V posledních cca 20 letech podobně jako v anglosaských zemích slavíme v tento den svátek svatého Valentýna, patrona všech zamilovaných. Více se využívá ve variantě Valentin. Domácí podoby: Valek, Vala, Valík, Valíček, Valouš, Valoušek.

Aby mohl opravdu šťastně žít, potřebuje cítit podporu svojí rodiny, bez ní si může připadat tak trochu bezprizorní a ztracený. Někdy se ovšem nestihne včas oženit a pak už bývá poněkud líný na to, aby měnil svůj zaběhnutý způsob života, takže zůstává s rodiči. Má rád děti a zvířata a nesnáší, když se jim ubližuje. Obecně nesouhlasí s jakýmkoli násilím. Často bývá hluboce věřící a svou víru se snaží přenést i na ostatní.

Valentýna

Ženské křestní jméno pocházející z latiny. Stejně jako jeho mužská varianta bývá spojováno se slovem "valens", čili zdravá nebo silná. Používá se i v mutaci Valentina. V ČR žije přibližně 2800 jeho uživatelek. Domácí podoby: Valentýnka, Val, Vala, Valka, Vali, Valina, Valuška, Týna.

Ačkoli i ony by mohly být patronkami lásky, mívají zpravidla neuspokojivý milostný život. Přestože bývají velmi přitažlivé a půvabné, jen velmi těžce hledají tu pravou lásku. Pokud se jim přece jen podaří vdát, zpravidla se jedná o krátký vztah plný napětí, který většinou velmi brzy skončí. Jinak jsou to ženy a dívky nesmírně pracovité, občas to hraničí až s workoholismem. Mívají vynikající intuici a občas se u nich objevují i jasnovidné schopnosti.

Runy lásky - Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Prověřte si svůj vztah s partnerem! Více
ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.