Home - Články - I sexuální sny mají svůj význam

I sexuální sny mají svůj význam

vloženo 8. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

I sexuální sny mají svůj význam

Probudili jste se ráno a nechápali jste, co se děje? Opravdu se to stalo? Každý má sny, spoustu z nás navíc lehce či silně erotické. I takové sny mají smysl a lze je interpretovat. Nesou poselství, které nemá zůstat skryto. Objevte ho!

sdílet článek na facebooku

O erotických snech se tolik nemluví. Občas někdo utrousí drobnou zmínku mezi kamarády. Sen však bere s nadsázkou a hází jej do pléna spíše pro pobavení. Přitom erotický sen má stejný význam jako jakýkoliv jiný.

Snová nevěra

Pokud si ve snu užíváte se svým partnerem, máte čisté svědomí a nic vás nemate. Možná rozvíjíte touhu po nových zážitcích, k nimž se ve skutečnosti nedokážete odhodlat. Máte strach z odmítnutí, a tak sníte. Proč ne?

Ale co když jste ve snu nevěrný. Vaším sexuálním parterem je zcela někdo jiný, než kdo leží v posteli vedle vás! Jde o váš tajný idol? Dost možná, ale co když se vám zdá erotický sen a druhou hlavní roli (hned po vás) v něm hraje osoba, která je vám odporná! Jak fyzicky, tak duševně. Co když jste „hetero“ a zdá se vám o hrátkách s člověkem stejného pohlaví? Začnou nastupovat pochybnosti.


A ty musí být vyvráceny. Nebo potvrzeny.

Uzavřete svou minulost

Kde je pravda? Můžete být v klidu, ať se vám bude zdát sebezvrhlejší sen, nevypovídá o tom, že je jeho dění vaším tajným přáním. Ačkoliv to tak někdy samozřejmě být může. Máte sexuální půst a zdá se vám o milování? Tak zde jde o nenaplněnou touhu.

Zdá se vám o sexu s bývalou přítelkyní či přítelem? Ne, nechcete se znovu otvírat ukončená vztah. Jen jste si vzpomněli na krásnou vzpomínku. Za to vám hlavu nikdo neutrhne. Raději to však současnému partnerovi/partnerce neříkejte. I sen může vyvolat spor.

Je tu však spoustu dalších snů, které nelze takhle snadno interpretovat. Nebojte se kontaktovat odborníka, který má se sny zkušenosti a může vám pomoci odhalit jejich skrytý význam. Nejčastěji jde o vaši minulost. Zůstalo v ní něco nedořešeného.

Na základě snu můžete zjistit co a vyřešit to! Vyhledejte svůj sen v největší databázi snů v ČR!



1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.