Home - Články - ROČNÍ HOROSKOP LÁSKY 2017

ROČNÍ HOROSKOP LÁSKY 2017

vloženo 16. 1. 2017
čas čtení: 10 minut

ROČNÍ HOROSKOP LÁSKY 2017

Rok 2017 zalomcuje našimi vztahy! Zrodil se totiž ve znamení paní Lásky a zahrne nás jedinečnými příležitostmi. Nechte si poradit od vševědoucích hvězd! Znají budoucnost vašeho současného vztahu. A odhalují pro vás i místo a čas nových šancí na lásku!

sdílet článek na facebooku

BERAN

Váš šťastný měsíc pro lásku:
únor, srpen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: květen

Milí Berani, těšte se na srpen! Nebude vás šetřit milostnými zážitky a spalující touhou! Vaše vitální energie a vnitřní oheň působí sexy, v lásce umíte jít přímo na věc a patříte k nejštědřejším znamením zvěrokruhu. Jste proto přímo lákavým soustem! A pokud volíte sportovní image nebo červenou barvu, jste přímo neodolatelný a vyhledávaný protějšek. Amorek však může na druhou stranu způsobit zmatek u manželských párů. Pozor, aby vaše sexuální touhy nemířily na zakázané území! Buďte obezřetní hlavně v 1. polovině roku. Na jaře totiž budete zcela omámeni a lehce se necháte zlákat k zamilování. To by vás ale mohlo stát draho! Hvězdy vás varují také před zápletkami s nadřízenými. Připravte se, že vašimi city zamává hlavně magický Štír nebo vytrvalý Kozoroh. Vládne vám planeta Mars a ta vás hned v lednu, únoru a březnu nabíjí jiskřivou energií, tak se nebojte využít svých předností!

BÝK

Váš šťastný měsíc pro lásku:
leden, červen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: listopad

Famózní sexuální radovánky! Tak pro vás začíná Rok 2017, drazí Býci. Zažijete smyslnou romantiku a mimořádné souznění se svým protějškem! Velké dávky láskyplné energie zakoušíte hned v lednu. Těm z vás, kteří ještě svou lásku hledají, radí hvězdy navštěvovat touto dobou různé kluby, hudební koncerty nebo například krytý bazén. Číhá zde setkání s velkým S, jemuž je souzeno stát se láskou s velkým L! Super obdobím se stává také červen. Tento měsíc si ve svém kalendáři poznačte červenými srdíčky, protože může jít přímo o lásku osudovou! Seznámení vás čeká také na delší cestě nebo na dovolené. A jak jsou na tom manželské páry? Jupiter k vám bohužel sesílá problémy, které vygradují zejména v listopadu. V tomto období je třeba zařadit zpátečku. Majetnictví a žárlivost by do vašeho vztahu vnesly neradostné období. Pokud se nenecháte napálit a zůstanete vyrovnanými, hřejivými medvídky, zavládne opět příjemná atmosféra!

BLÍŽENCI

Váš šťastný měsíc pro lásku
: červenec
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: prosinec

Hned první polovina roku vás uvrhne do plamenů velké lásky! Tešte se proto na skutečně bouřlivý rok 2017, drazí Blíženci. Hvězdy nabíjí vaše neposedné znamení šarmem a vtipem. Touhy vašeho srdce tak neminou svůj cíl! Obrovské úspěchy zažijete už v březnu, kdy se vám připlétá pod nohy mnoho výzev a příležitostí k zamilování. Už cítíte tu dychtivost někam vyrazit? Bravo! Trefou do černého je pro vás například bowling nebo různé sportovní akce. Významně vám v této době pomůže i někdo z vašich přátel. Zapište si do kalendáře také červenec! To je pro vaši lásku nejvýznamnější měsíc. Venuše s Marsem k vám sesílají ohromnou dávku něhy a spalující touhy. Mnozí z vás pocítí jejich spojení jako signál ke svatbě. Jedná se o vaše nejlepší období! Nicméně pro dlouholeté manželské páry má horoskop varování! Zamyslete se, jestli příliš egoisticky nelpíte na vlastních názorech a nepřeháníte to se svobodomyslností. V tom případě určitě očekávejte od svého protějšku chladnější a netaktní postoj. Připravte se na pohotovostní stav a raději si naordinujte bobříka mlčení. Stupeň zátěže v lásce je hlášen hlavně na prosinec, tak si nepokazte svátky!



RAK

Váš šťastný měsíc pro lásku:
listopad
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: květen

Milí Raci, v lásce se letos nemáte čeho bát! Vstupujete do roku bez větších výkyvů či rušivých vln. Choutky utíkat na radnici se vám prozatím vyhnou, působí na vás však pozitivní energie pro tajemná setkání. K někomu vás to v roce 2017 přitahuje až telepaticky! Někde v dálce na cestách se vám blízká naděje na hodně vzdělané protějšky. V září si ale dejte pozor! Určité starosti vám přináší Jupiter a jeho záměrné zkouškové období. Tuto zátěž pocítíte zejména vy, kteří jste dosud nedořešili staré záležitosti. Mysleli jste si o nich, že jejich řešení má čas a zametli jste je pod kobereček. Minulost vám zaklepe na rameno. Už začátkem října však nastává vzrušující čas plný lásky! Vašemu znamení se rozproudí milostné kontakty a sexuální jiskření. A vy nezadaní máte velkou šanci poznat svůj osudový protějšek, který vás zcela omámí a zatáhne do nového života. Nejbáječnějším měsícem je pro vás listopad! Tehdy vám hvězdy neskonale přejí. Jedná se také o šťastné období pro početí dítěte.

LEV

Váš šťastný měsíc pro lásku:
červenec, srpen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: listopad

Velký král zvěrokruhu letos v lásce opět zaboduje! Držte se, protože tohle bude jízda! Červenec a srpen vás naplní tím největším sexappealem a stanou se z vás opravdoví lamači srdcí. Vaše zářící znamení dostalo od vševědoucích hvězd nespočet jedinečných vlastností. Umíte oslnit, rozesmát, zaujmout a neskonale přitahovat. Díky tomu pocítíte silné infikování láskou jak na začátku roku, tak v květnu nebo v srpnu. Burácivé vzrušení i křehká něha, vychutnáváte si vše, co může láska nabídnout. Venuše s Jupiterem jsou vám nakloněny a neustále posílají do vaší blízkosti vhodné protějšky. S těmi se vám nejdříve hezky povídá a pak náhle přijde na řadu i přitažlivost a touha. Schyluje se k pevnému milostnému vztahu! Díky svému andělskému úsměvu byste umluvili i čerta, aby vám pomohl. Můžete tak mít vše, co si přejete. Ale pozor - ve 2. polovině roku pořádně zpomalte! Nepřehánějte to s přílišnou vášní a dejte si pozor na přecitlivělé protějšky nebo na znamení Raka a Štíra. Takový románek by se vám nevyplatil, tak zařaďte zpátečku!

PANNA

Váš šťastný měsíc pro lásku:
červen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: leden, prosinec

Láska je v roce 2017 vaší naprostou prioritou, milé Panny! Jeden z nejmocnějších planetárních vládců Pluto, nad vámi bdí. Díky němu můžete počítat s osudovým zamilováním! Na počátku roku jde spíše o spojení z rozumu, ale později se z toho vyvíjí pořádně smyslná exploze. Zejména na delších cestách či na dovolené se těšte na roztoužené doteky. Kdy? V červnu! To je pro vás měsíc největších šancí na lásku! Tehdy pocítíte jejich sílu na tichých meditativních místech spojených s některou vaší zálibou. Pomohou vám k seznámení! Takže pokud je například vaším koníčkem četba, co tak navštívit knihovnu? I tam na vás zaútočí Amorova střela! Patříte-li však k zadaným, dejte si pozor na iluze, které by vás dostaly do nepříjemné situace. Nenechte se ovládat pocitem zklamání z partnerova chování. Zatoužili byste se vymanit ze zajetých kolejí a mohli byste potopit ke dnu rodinné štěstí! Vydržte! Ve 2. polovině roku vám hvězdy hází záchranné lano v podobě schopnosti porozumění. Oporou vám jsou v této době vaši sourozenci a příbuzní, nepodceňujte jejich rady!



VÁHY

Váš šťastný měsíc pro lásku:
červenec, říjen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: březen

Milé Váhy, rok 2017 je pro vás v lásce přímo štědrý! Obdaruje vás mnoha šťastnými seznámeními a mimořádnými sympatiemi. Navíc zažijete milování, při němž vystoupáte až k oblakům! Zamilovanost a partnerské souznění je vaším smyslem života a zdrojem energie. Naplňují celé vaše Já. Jen stěží si lze představit větší romantiky, než jste vy. A proto není smutnější podívané, než pohled na Váhy, které jsou nuceny žít v osamění. A to se teď pro nezadané změní! Vaší vládkyní je Venuše, která vám letos vše vynahradí v teplejších měsících po trochu slabším začátku roku. Vsaďte na červenec! Rozhodně se v milostné sféře nudit nebudete. Láska na vás číhá při pobytech v zahraničí nebo v místech spojených se vzděláváním. Zajímavé seznámení může dát o sobě vědět také prostřednictvím vašeho švagra či švagrové. Vsaďte na příznivé energie, díky kterým zažijete ohromné dávky něhy! Na pozoru by se však měly mít manželské páry, protože ve vašem horoskopu stále přetrvává výstraha. Váš protějšek je panovačnější a nevyzpytatelnější než obvykle, zejména pokud náleží ohnivému znamení. Máte však silnou zbraň, kterou byste měli využít - trpělivost!

ŠTÍR

Váš šťastný měsíc pro lásku:
leden, listopad
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: září (červen)

Drazí Štíři, vstupujete do opojného roku plného lásky! Milostné zážitky bude pro vás těžké spočítat. Narodili jste se plni vášně. Ryzí, nespoutané a stoprocentní vášně. Polovičatost je pro vás pojem ze slovníku cizích slov. Vesmír vám letos velmi fandí a hned v lednu k vám vysílá posly lásky, aby vám připravili pořádné milostné události! City, romantika, touha, smyslnost a sex – mohli byste snad zažít ještě lepší rok? Sesílá vám mnohé příležitosti a seznámení s vhodným protějškem tak na vás číhá za každým rohem. Navštěvujte kina, divadla, diskotéky nebo i sportovní zápasy. Někdo hodně nenápadný s tajemně zasněným pohledem infikuje vaše srdce! V srpnu vás silně přitahuje domácky založený protějšek, ovšem pozor! Mars je touto dobou v ohnivém znamení, a tak vaši vodní duši přivádí na špatnou cestu. Dejte pozor na iluze, obzvláště v září! Vyhnete se tak nervozitě a napětí. Vše si ale záhy vynahradíte. Podzim se totiž hlásí s úžasnými šancemi a zvýšenou spokojeností. Mimo jiné je to vynikající čas i pro uzavírání sňatku!

STŘELEC

Váš šťastný měsíc pro lásku: květen, srpen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku:
leden, říjen

Paní Láska vám zpestří celý tento rok, milí Střelci! Máte velké a upřímné srdce a jako smíškové zvěrokruhu jste vítání všude, kam vkročíte. Od jara do konce léta se těšte na množství společenských aktivit. Často se ocitáte ve větších skupinách lidí a z mnohých počátečních přátelství se vyklube láska! Hlavně v srpnu na vás číhá opravdová romantika. Váš horoskop vám slibuje nezapomenutelné plameny touhy, které ve vás zapálí vzrušující setkání s milostnou explozí! Štědrá Venuše vám pravidelně podstrkuje přitažlivé protějšky na úrovni. Motá se kolem vás někdo ze znamení Lva? Tak to si buďte jisti, že Amor už napíná tětivu. Nebuďte překvapeni, když vám vyčaruje lásku na první pohled! Ta vám pomůže překonat celou vaši minulost. Pokud tedy patříte k těm, kteří se nemohou vzpamatovat z bolestného rozchodu, očekávejte úlevu a uzdravení zraněného srdce. Hojivý pro vás bude hlavně prosinec. Užívejte skutečných milostných radovánek roku 2017!



KOZOROH

Váš šťastný měsíc pro lásku:
červen, říjen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: únor, květen

Drazí Kozorozi, jakou máte v roce 2017 prioritu? Láska a milostné vztahy to nejsou. Ale měly by být! Láska se vám vyhýbat nebude. Na povrch vystupuje hlavně vaše rozumová stránka, výrazné sebeovládání a inteligentní rezervovanost, ale v srdci jste skrytí romantici. I když nejste rození exhibicionisté, v porozumění s opačným pohlavím dokážete excelovat. Láskyplná Venuše má tak na vás spadeno už v červnu! Vaši obvyklou zdrženlivost tehdy obohatí větší smyslností. Příjemně vás díky tomu omámí vhodný protějšek, který má co do činění s vaším podnikáním nebo nějakým vaším koníčkem. Připravte se však i na druhou polovinu roku! Těšte se na velký dar - štěstí a spokojenost. Číhá na vás totiž mnoho příležitostí. Někdo z vašich přátel vám představí velmi delikátní a sečtělou osůbku. Nebuďte k ní lhostejní! Pokud jsou navíc ještě ve hře delší cesty nebo studijní zájmy, může jít přímo o osudový kontakt - tak ho nepropásněte!

VODNÁŘ

Váš šťastný měsíc pro lásku:
červenec, říjen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: listopad

Milí Vodnáři, přichází váš čas na skutečně jedinečnou lásku! V roce 2017 vaše charisma prozáří až do vzdálenějších míst a odlišnějších kultur. Připravte se na v červenec! Tehdy ve vašem horoskopu spolupracuje Jupiter s Venuší a to pro vás znamená přímo tu nejšťastnější kombinaci pro letní romanci! Větry vás pravděpodobně zavanou do exotických míst. Počítejte s tím, že při svých cestách nebo odpočinkové dovolené dostane vaše srdce milostný zásah. A pokud jste singl, už dlouho nebudete! Je jedno, zda váš cestovní kufr zamíří do exotické Asie či na ostrovy plné romantické hudby tajemných bubínků - láska si vás najde. Vaše srdce tepe velmi přátelským rytmem a k vašim ctnostem patří upřímnost a vytrvalost citů. I když nejste otevřenou knihou a své emoce skrýváte, tak vám vášnivost nechybí. To vám velmi pomůže při vašich příležitostech k seznámení, které se na vás chystají i v říjnu! Pohybujte se často ve studijních prostorech. Největší naděje na zamilování máte do spolužáků, profesora nebo nového objevu na půdě školy. Pro Vodnáře, kteří žijí v manželském vztahu, hvězdy chystají velmi pohodovou atmosféru, pokud však nepřekročíte své meze. Dejte si pozor na nevhodné zálety v oblasti vaší pracovní sféry!

RYBY

Váš šťastný měsíc pro lásku
: leden, srpen
Váš nepříznivý měsíc pro lásku: září, prosinec

Drahé Ryby, připravte se na katapult do výšin krásných milostných prožitků! Letos si je opravdu zasloužíte díky vaší legendární laskavosti a schopnosti se přizpůsobit. Hned úvod roku vám zpestří Venuše ve spolupráci s Marsem, kteří ve vašich vodách rozvíří opravdovou vášeň. Leden tedy pro vás, milé Rybky, rozhodně nemá být studený! Hvězdy napovídají, že v této době vám může přinést štěstí protějšek náležící smyslným zemským znamením - především Býci a Kozorozi. Naopak svádějícím Střelcům se vyhýbejte jako čert kříži! Zvláště pokud je mezi vámi věkový rozdíl. Tešte se ale na léto! Toto roční období je pro vás v oblasti lásky skutečně opojné a čeká vás euforie ze vzrušujících emocí. Máte nyní v rukou moc, jak si zajistit osudovou lásku! Vyšlete do vesmíru své přání, vaše slova mají magickou moc! Horoskop vás ale také varuje. Buďte opatrnější především v září, protože se kolem vás motají zadané osoby. Stejně tak to platí pro vás, kteří k zadaným patříte - visí nad vámi opletačky s nevěrou. Vezměte rozum do hrsti!

Jste typický Býk, Rak, Střelec či jiné znamení? Nestíháte přikyvovat, jak se váš horoskop strefil do černého? Někoho vystihuje horoskop víc a jiného méně – jak je to vůbec možné? Kde se stala chyba? Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.