Home - Články - ►VIDEOPŘEDPOVĚĎ! - Roční horoskop 2017

►VIDEOPŘEDPOVĚĎ! - Roční horoskop 2017

vloženo 31. 12. 2016
čas čtení: 10 minut

►VIDEOPŘEDPOVĚĎ! - Roční horoskop 2017

Buďte připraveni! Nastal nový rok 2017 a hvězdy znají všechny jeho příležitosti i nástrahy. Chcete vědět, co vás opravdu čeká? Tak si přečtěte svůj roční horoskop, ten nejrozsáhlejší v ČR!
sdílet článek na facebooku

BERAN
Rok 2017, vás Berany obdaruje ohromnou dávkou energie. Štěstí se na vás obrací v nových projektech. A protože patříte mezi vyhledávané protějšky, těšte se na nečekané milostné zážitky! Dejte si však pozor na překážky v... celý roční horoskop ZDE!

BÝK
Drazí Býci, nový rok vám dá schopnost zvládnout i nemožné. Přichází k vám příležitost, kterou můžete zažít jen jednou za život! Je ale zapotřebí, abyste zocelili svou pozornost, jinak byste přišli o... celý roční horoskop ZDE!

BLÍŽENCI
Následující rok vám Blížencům přináší nový elán ale i varování! Těšte se na blahodárné dobití tvůrčími schopnostmi a příchod nejvhodnějšího období k odstartování vašich plánů. Vyplatí se vám zbavit se zátěže v oblasti... celý roční horoskop ZDE!

RAK

Milí Raci, rok 2017 vám přináší velké výkyvy. Těšte se na intenzivní vztah s velkou šancí na miminko! Dostanete příležitost se konečně osamostatnit. Ale připravte se také na velké životní zádrhely v první polovině... celý roční horoskop ZDE!



LEV
Chystá se na vás velkolepý rok, drazí Lvi! Prohloubí se vaše předvídavost a váš intelekt bude vidět i slyšet. Nové období vás přímo infikuje láskou. V oblasti hojnosti se vám otevírá obrovská šance pro uplatnění v... celý roční horoskop ZDE!

PANNA

Přibrzděte! Milé Panny, nevyplatí se vám riskovat. Rok 2017 vás naučí se šetřit a dá vám obrovskou moc nad vlastním životem. Vaše vztahy a majetek střeží samotný vesmír. Těšte se na osudové zamilování na přelomu... celý roční horoskop ZDE!

VÁHY

Milé Váhy, příští rok dá vašemu životu nový spokojený směr! Osud nad vámi drží ochrannou ruku, ale dejte si pozor na větší zátěž v práci i ve volném čase. Číhá na vás velká láska! Potkáte ji v druhé polovině roku při pobytu v... celý roční horoskop ZDE!

ŠTÍR
Pro vás, drazí Štíři, nastává rok velké přízně hvězd. Budete hrát o všechno! Protože nyní máte možnost odstranit ze svého života vše, co vám vadí. Prohloubí se vaše tvořivost i smyslnost. A přichází k vám nová finanční injekce v čase... celý roční horoskop ZDE!



STŘELEC

Milí Střelci, rok 2017 pro vás chystá nové cestičky k nezávislosti a svobodě! Připravte se na období napnutých nervů. Ale těšte se na uzdravení zraněného srdce, i na ohnivou romantiku. Ta největší příležitost pro váš úspěch přijde v měsíci... celý roční horoskop ZDE!

KOZOROH
Zpozorněte, drazí Kozorozi. Následující rok pro vás znamená opravdovou zkoušku. Otestuje vaši schopnost empatie, ale na závěr válečného období budete odměněni splněným snem! Hvězdy vám ho sešlou do života právě při... celý roční horoskop ZDE!

VODNÁŘ
Rok 2017 vám chystá významnou lekci. Milí Vodnáři, nepodceňte malé šance, které se vám nabídnou ve více oblastech života. Vyrostou do obřích rozměrů! Těšte se také na hýčkání milostným vztahem v období... celý roční horoskop ZDE!

RYBY
Drahé Rybky, vám přináší nový rok zázračné poselství! Odhodíte stydlivost i strach a úspěch na vás nebude čekat dlouho v podobě kariérního růstu. Přesto se připravte i na zatěžkávající období na začátku... celý roční horoskop ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.