Home - Články - Roční horoskop 2014

Roční horoskop 2014

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 11. 2013

Roční horoskop 2014

Jste zvědaví, co přinese následující rok? Co vás čeká? Přinášíme vám nejrozsáhlejší předpověď pro rok 2014 sestavenou profesionální astroložkou Monou. Jasný a srozumitelný horoskop vám dá odpovědi na vaše otázky i s přesnými a konkrétními údaji. Přivítejte nový rok připraveni! Hvězdy nás opět překvapují a je se na co těšit!



Beran

Berani, je třeba si dát velký pozor na jakékoli vyhrocené situace a neřešit je radikálně a výbušně! Nesmíte zapomínat, že vaše vládnoucí planeta Mars je pojmenována po římském bohu války, takže všem konfliktním situacím dejte stopku s vykřičníkem! Více se dočtete ZDE!

Býk

Pro vás, milí Býci, míchají v roce 2014 vesmírní someliéři koktejl, který není sice až tak opojný, o to víc je ale posilující. Jupiter s Neptunem vlévá do vašeho poháru chuť větší nezávislosti a touhu něco v životě změnit, realistický Saturn dochucuje vše rozvahou. Více ZDE!

Blíženci

Blíženci, určitě už také netrpělivě očekáváte svůj planetární expres číslo 2014 a novinky, které s sebou přináší. Příjezd hlásí energický Mars a zároveň vás zahrnuje bombastickou aktivitou. Co se Urana týče, platí dlouhodobě příjemná překvapení! Čtěte ZDE!

Rak

Milí Raci, čas ubíhá, ale osud přetrvává a do jeho vínku pro rok 2014 míchají i vám nebeští dárci zajímavé ingredience. V každém ohledu podporují velké úspěchy, které mohou radikálně změnit váš život. Více ZDE!

Lev

Lvi, jako miláčci Slunce vysíláte do zvěrokruhu nejvíce světla, jak silná bude vaše záře v roce 2014? Jako vznešené a noblesní znamení jste pro Jupitera každopádně VIP. Od minulého roku musíte už jasně vědět, zda chcete obnovit svůj smysl života a regenerovat své „JÁ“. Více se dozvíte ZDE!

Originální vánoční dárek!
Jedinečný astrologický výklad podle Vašeho přesného data, času a místa narození! Detailní zpracování, přesné časové údaje, jasné rady a doporučení.
Tento horoskop bude Vaším věrným průvodcem rokem 2014. Objednávejte ZDE!


Panna

Co chystá vesmírné konzilium v roce 2014 pro vás, milé Panny? Má pro vás dobrou zprávu a tou je, že si v mnohých oblastech vychutnáte, jak může život spokojeně plynout. Moudrý Saturn vás chce navíc obohatit o dokonalé zkušenosti. Čtěte ZDE!

Váhy

Milé Váhy, pro vaše estétské znamení pořádají v roce 2014 planetární mistři vernisáž velmi rozmanitých obrazů. Pluto přispívá svým hlubokým dílem, ve kterém se máte o sobě více dozvědět a už svým motivem má na vás obrovský vliv. Více ZDE!

Štír

Období roku 2014 je pro vás, Štíri, časem, kdy můžete ukázat svůj silný charakter a vůli přenést se přes mrzutosti, které život přináší. Vládce Pluto z vás dělá Fénixe na přežití krizí!. Vaším úkolem je najít ve všem, co chcete udělat, ten pravý smysl. Více se dočtete ZDE!

Střelec

Střelci, v roce 2014 vám velké kosmické varieté chystá řadu překvapujících vystoupení. Chronicky známý kouzelník Uran předvádí ohnivé triky a dosud nemožné věci se pro vás stávají proveditelnými, zvyšuje se vaše schopnost myslet skutečně svobodně. Čtěte ZDE!

Kozoroh

Milí Kozorozi, Pokud vás zajímá, zda budete v tomto roce neúnavným kamzíkem stoupajícím na vrchol skalnaté hory nebo spíše tajemnou rybkou hledající klid na dně oceánu, odpovídají Pluto s Jupiterem jednohlasně: „budete mít obě dvě role“. Více ZDE!

Vodnář

Také pro vás, Vodnáři, vizionáři zvěrokruhu, připravily planety bohatý vesmírný záznam. Jste znamení volnosti, reforem i změn a váš fascinující vládce. Uran nad vámi v roce 2014 roztahuje své ochranné magnetické paprsky. Více se dočtete ZDE!

Ryby

Ani vám, milé Rybky, nezapomněli vesmírní hostitelé připravit velkolepou a lákavou hostinu pestrého menu, stačí jen vybírat a ochutnávat! Váš planetární vládce Neptun servíruje na stříbrném podnose a láká vás, abyste zkusili příchutě, o jakých se vám ani nesnilo. Čtěte ZDE!

CELKOVÁ PŘEDPOVĚĎ na rok 2014 - bude rok 2014 lepší?

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO ASTROLOGA a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.