Home - Články - Prstencové zatmění Slunce vás vytáhne ze začarovaného kruhu

Prstencové zatmění Slunce vás vytáhne ze začarovaného kruhu

vloženo 22. 2. 2017
čas čtení: 4 minuty

Prstencové zatmění Slunce vás vytáhne ze začarovaného kruhu

Jedinečná vesmírná podívaná v nás probouzí schopnost osvobodit se z kolotoče událostí! Prstencové zatmění Slunce budeme pozorovat v neděli 26. února. Tento ohnivě zářivý kruh života nám přinese právě ty energie, které potřebujeme k vykročení ku svobodě!

sdílet článek na facebooku

O zatměních Slunce pochází první písemný záznam z roku 2138 př. n. l. a už od v 7. století před Kristem dokázali lidé předpovědět dobu jeho návratu. Objevili totiž periodu, při které se každých 18 let vystřídá na obloze 15 úplných, 15 částečných a 13 prstencových zatmění. Však pouze malé množství z nich můžeme pozorovat, protože stín Měsíce zasáhne vždy jen malý kousek Země.

Neštěstí nebo záchrana?

Od nepaměti vyvolávaly vesmírné úkazy v lidech strach. Různé katastrofické události vždy svalovali na tyto jevy a věřili, že každý další jim do života přinese další katastrofu. Nevěděli však, že právě tímto strachem a touto vírou si do života přivolávají neblahé události.

V dnešních dobách již víme, jakou moc mají naše myšlenky a emoce, které vysíláme do vesmíru. Dokážeme tak efektivně využít energie, které nám toto prstencové zatmění nabízí.



Osvoboďte se ze začarovaného kruhu událostí!


Vaše vztahy stále dokola krachují? V každé práci začnete být po chvíli nespokojení? Stále se k vám vrací onemocnění nebo finanční krize? Jediným důvodem je nepochopení příčin, proč se nám to děje.

Kruhy nepochopení, ve kterých žijeme, nám brání ve vývoji naší duše. Stále dokola prožíváme v životě tytéž události, které se nám snaží naznačit, co děláme špatně. Učí nás, že se máme vydat jinou cestou. Změnit svoje myšlení. Vybrat si lepší myšlenky. Poslouchat své tělo, které nám emocemi radí, která rozhodnutí nám přinesou štěstí. V případě nepochopení se nám podobná události opět vrátí do života, aby nás poučila. Její intenzita navíc stoupá při každém návratu a výuka pokračuje.

Využijme proto energii, kterou na nás toto kruhové zatmění vysílá. Pomůže vám pochopit, co je potřeba ve svém životě změnit, abyste vykročili z nepříjemného kolotoče příhod. Začarovaný kruh nám vytváří hranice, ale každou hranici je možné překonat. Stačí si uvědomit, že se silou vlastní pozitivní myšlenky není nic nemožné! Vyjděte z kruhu ven!



Víc než za 100 let

Toto zatmění bude viditelné v Argentině, Chile, Atlantském oceánu a jižní Africe, takže je můžete pozorovat v televizi či na internetu. Našemu středoevropskému pásmu se úplná zatmění skoro úplně vyhýbají. V Praze jsme mohli tento vesmírný jev sledovat naposledy 12. května 1706. A další uvidíme v České republice až 7. října 2135!

Věděli jste, že každý den v týdnu podléhá moci jiné planety? Jednotlivá znamení zvěrokruhu jsou zasvěcena různým planetám, proto se jim daří vykonávat určité činnosti v odlišný den. Více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.