Home - Články - Přechod znamení: VODNÁŘ

Přechod znamení: VODNÁŘ

vloženo 20. 1. 2017
čas čtení: 2 minuty

Přechod znamení: VODNÁŘ

Každý je jiný, ale někteří jsou si více podobní. A mohou za to hvězdy. Ty Vodnářům nalily do vínku vynalézavost, velkou otevřenost, dostatečnou nezávislost a především skvělou intuici. I to sedí třeba na Mozarta, Edisona či Darwina.

sdílet článek na facebooku

Největší snílek z celého znamení zvěrokruhu bojuje za spravedlnost a potřebuje k sobě člověka s podobnými ideály. Do oka si padne s Blíženci, se kterými se neztratí. Jen si musí dát pozor na vzdušné zámky, některé sny je třeba nejen snít, ale i uskutečnit! Velkou inspirací je pro Vodnáře Střelec, který hýří vtipem a je také velmi společenský.

Žádná mrtvola, chce akci


Vodnář se v posteli ničemu nevyhýbá, bere vše jako nedílnou součást života. Nemá problém s milováním v jakékoliv situaci, nesnese však nudného partnera, který se ani nehne. Sám netouží po zuřivém sex, libuje si v dlouhých předehrách a pomalém pestrém aktu. Zároveň s Vodnářem můžete zkusit všechny techniky líbání. Do hry zapojuje jazyk a přesunuje se často ke krku. Často má při líbání otevřené oči, což vás nesmí zaskočit. Rychle však zapomeňte, že se s vámi bude líbat na veřejnosti, nemá to jednoduše ve zvyku.



Tvořit a smát se

Spolupracovat s Vodnářem je zábava. Rád uplatňuje své tvůrčí schopnosti. Hýří originalitou, vytrvalostí a bohatou fantazií. Jeho zaměstnání musí mít hlubší smysl. Ideální uplatnění najde ve vědeckých oborech jako je sociologie, astronomie či medicína. Svou vynalézavost využije také jako hudebník.

Potkáte-li Vodnáře ve špatné náladě, máte několik možností, jak jej z ní dostat. Vodnář se uvolní u vynalézání a duchovních aktivit. Jeho smysl pro humor je pro okolí drogou, proto by se měl smát a vyrazit do společnosti. Nejvíce jim ublížíte, když jim ustřihnete křídla svobody. Vodnáři neumějí být sami, proto je na delší dobu neopouštějte.

Ve svém hnízdě mají Vodnáři rádi nenáročné mazlíčky, kteří v nich vzbuzují pocit něčeho tajuplného. V tomto ohledu jim dokonale vyhoví ptáčci. Chcete-li jej potěšit kytkou, vsaďte na orchidej, která je plná dojmů, nádherných barev a emocí. Přesně to dokáže Vodnář ocenit.

Jako bychom v sobě měli stočeného spícího hada, který leží na dně naší pánve. Dřímá ale jen zdánlivě. Snadno ho probudíme, když víme jak a budeme schopni ovládnout své tělo a mysl. To je kundaliní - ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.