Home - Články - Přechod znamení - Blíženci

Přechod znamení - Blíženci

vloženo 18. 5. 2022
čas čtení: 4 minuty

Přechod znamení - Blíženci

Potkali jste člověka, který umí pochválit a je přátelský? Ano, svým chováním Blíženec doslova uhrane. Již 21.5. vstoupí Slunce právě do tohoto znamení zvěrokruhu, které je obdařeno komunikačními schopnostmi a skvěle se vám přizpůsobí.

sdílet článek na facebooku

Blíženec je oblíbený v kolektivu, rád pomáhá a neustále překvapuje novými nápady. Snadno si vás omotá kolem prstu, ale odpudí svými nevyzpytatelnými výkyvy nálad. Jak řekla Marilyn Monroe, slavná žena narozená ve znamení Blíženců: „To, že selžeš jednou, ještě neznamená, že selžeš pokaždé. Musíš to zkoušet, vytrvat a vždy, vždy, vždy věřit sám v sebe. Protože když v sebe nebudeš věřit ty, kdo potom ano?"

Muž Blíženec

Seznámila jste se s vtipným, společenským zvídavým mužem, který rád mluví? Bude to jistě Blíženec. Pokud si myslíte, že si vás namlouvá, hned se neradujte. Možná vás oslní svým sexy vzhledem, láskyplnými pohledy a lichotkami, ale většinou nemyslí na vážný vztah. Rád flirtuje a nesnáší samotu. Blíženec je expert na nezávazné vztahy.

Zamilovala jste se do Blížence? Dejte mu volnost. Nestěžujte si před ním, v partnerském vztahu to nerad slyší. Pokud nejste sečtělá, nemáte ráda společnost, všemožné aktivity a sex, raději na něj zapomeňte. Jakmile se vás nabaží, přestane mít zájem. Klidně se může stát, že se k vám po čase zase na chvíli vrátí, pak už záleží jen na vás, zda toužíte po jednorázovém milostném vzplanutí.


Blíženec má strach ze závazků. Rodinný život je spojen s řádem, a to mu jeho volnomyšlenkářská povaha příliš nedovoluje. Pokud se do někoho zamiluje, je to vážné. Ale pozor milé dámy, pokud čekáte od Blížence přísun financí, majetku a nalajnovanou budoucnost ve dvou, hluboce se spletete. Skvěle si bude rozumět s ženou, která bude stejně chytrá, aktivní a bystrá jako on a odpustí mu pozdní návraty domů a častou potřebu volnosti.

Žena Blíženec

Jak si získat nevyzpytatelnou povahu ženy narozené ve znamení Blíženců. Určitě ne parfémy, předraženými dárky, dovolenými a šperky. Potrpí si na praktické dary. Pochvalte její postavu, vlasy a názory. Pokud si myslíte, že máte její city na své straně, raději zabrzděte. Ráda flirtuje a seznamování jí není cizí. Žena Blíženec má problémy s vyjádřením svých pravých citů, i když vás miluje. Jestliže toužíte po dětech, pěkně si počkáte, až si udělá kariéru.


Mladistvě vypadající ženy Blíženců vyhledávají dobrodružství, rády se věnují zvířatům a dokážou pomoci starším lidem. Jejich největší chybou je častá změna nálad. Ženy v Blížencích se umí přizpůsobit, jsou přátelské a vtipné, ale? Pokud nemáte nervy na nepochopitelné výkyvy nálad a neumíte tolerovat flirtování, raději to vzdejte. Hádat se s vámi nebude, ale zažijete, co je tichá domácnost i po několik dní.

Blíženci jsou tvořiví, vytrvalí a plní inspirace. Rádi mluví a ještě raději se poslouchají. Pokud prahnete po jejich náklonnosti, pochvalte jejich práci a snažte se zaujmout zajímavými náměty. Blíženec je plný lásky a citů, které neumí dost dobře vyjádřit a hlavně se jich bojí. Nespěchejte a nedivte se, někdy to trvá celý život.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.