Home - Články - Padají hvězdy přání – Perseidy!

Padají hvězdy přání – Perseidy!

vloženo 8. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Padají hvězdy přání – Perseidy!

Noc ze 12. na 13. srpna Vám určitě splní všechny Vaše sny a touhy. Více jak stovka meteoritů proletí každou hodinu přímo nad Vaší hlavou a vidět je můžete pouhým okem. Nechoďte protentokrát spát a obraťte se se svými přáními ke hvězdám!
sdílet článek na facebooku

Plná náruč splněných přání

Padající hvězdy jsou odjakživa dobrým znamením. A co teprve když jich je takové množství, jaké se na obloze objevuje právě v srpnu! Nachystejte si proto raději přání hned několik, když budete mít dobrý výhled, určitě se vám alespoň některá vyplní.

Tajemná mytologie Perseidů


V představách Řeků byly Perseidy semenem boha plodnosti Priapa, syna Dionýsa a Afrodity. Proto jsou roje Perseidů již po staletí spojovány také se sexuálními radovánkami. Což znamená, že se můžete inspirovat historií a věřte, že noc plná lásky, strávená pod padajícími hvězdami, bude nezapomenutelným zážitkem!



Jak hvězdy pozorovat?


Když nebude pod mrakem, stačí se vydat kamkoli, kde vás nebude rušit přebytečné světlo lamp a automobilů. Vezměte své nejbližší nebo se sami vypravte na louku za městem a vychutnejte si romantický pohled na hvězdný roj poletující ve výšce až 160 kilometrů nad vaší hlavou. Většina hvězdiček shoří ve vysoké rychlosti ještě na nebi. Výjimečně se stane, že některý meteorit dopadne na zem. Takový meteorit má podobu malého kamínku. Třeba budete mít opravdu velké štěstí a podaří se vám jeden takový najít!

Využijte jedinečnou příležitost


Perseidy navštěvují zemi každý rok v srpnu. Když přeje počasí a obloha je jasná, máme výbornou šanci dostat pořádnou porci štěstí. Nezapomeňte si připravit plnou náruč přání! Magický roj Perseidů už se blíží!

Autor článku

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.