Home - Články - Novoluní v Blížencích vám zvýší intelekt! Využijte toho!

Novoluní v Blížencích vám zvýší intelekt! Využijte toho!

vloženo 22. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Novoluní v Blížencích vám zvýší intelekt! Využijte toho!

Ve čtvrtek 25. května ve 21.44 hodin nastává novoluní v Blížencích. Díky jeho energiím získáte schopnost se přizpůsobit a zazářit svou inteligencí. Teď vám to prostě myslí, tak toho využijte na max! Hlavně v práci a podnikání se vám to setsakramentsky vyplatí!

sdílet článek na facebooku

Vaše mysl nyní zajiskří nervozitou pro Blížence typickou a budete ukazovat svému okolí dvojí tvář. Snažte se být proto vědomě upřímní! Novoluní v Blížencích vám však také přináší rozmanité myšlení a schopnost bystrého uvědomování. To se vám v mnoha životních situacích a rozhodování velmi vyplatí využít.

Rozjeďte úspěšnou kariéru


Toto novoluní je nejvhodnější na rituál pro úspěšné podnikání a pracovní růst. Přivolejte, po čem nejvíce toužíte! Vysoké výdělky, finanční stabilitu, práci, co vás bude skutečně bavit, osobní rozvoj a životní jistoty. Sedněte si v tichosti ke svíčce a hluboce meditujte. Myslete jen a jen na to, co v životě skutečně chcete. Ne na to, co nechcete. Nechte odejít všechen strach a bolest a nahraďte vše pohodou a harmonií. Díky vyčištěné mysli a posílené inteligenci vymyslíte skvělou strategii!

A pokud se neradi pouštíte do jakýchkoli obřadů, které by vám s vaším záměrem pomohly, nevadí. Síla vaší myšlenky je stejně účinná. Pojmenujte své přání, určete svůj záměr a jděte za tímto cílem právě teď, když vám to nejlépe myslí!



Neberte odpovědnost na lehkou váhu

Novoluní v Blížencích vás učí zodpovědnosti. Uvědomíte si, co všechno ve svém životě zanedbáváte a co je potřeba vylepšit, abyste dosáhli harmonie a pocitu štěstí. Žádná výhoda ale nepřichází sama od sebe – musíte ji vědomě využít. Naplánujte si proto na období novoluní zásadní rozhodování a činnosti, které vám významně pomohou ve vaší kariéře.

A pokud jde o zdraví, zde je zodpovědnost také více než potřebná. Blíženci ovlivňují plíce, průdušky, dýchání a ruce. Cokoli uděláte pro tyto orgány právě v době novoluní, projeví se dvojnásobně. Dbejte proto na zdravotní prospěšnost toho, do čeho se pustíte. A zapomeňte na cigarety. I negativní vliv na orgány se projeví dvojnásob!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.