Home - Články - Nejlepší partner do života podle znamení zvěrokruhu

Nejlepší partner do života podle znamení zvěrokruhu

vloženo 3. 1. 2017
čas čtení: 5 minut

Nejlepší partner do života podle znamení zvěrokruhu

Najít lásku na celý život není snadné. Vždyť každý z nás má jiné přesvědčení, zlozvyky i zájmy. Usnadněte si hledání ideálního partnera podle znamení, ve kterém se narodil. A máte našlápnuto k úspěchu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran prožívá svou zamilovanost zcela naplno. Svého partnera musí mít neustále na očích. Jeho někdy až zběsilý styl života není pro všechny. Ve vztahu nesmí chybět oheň, vášeň a zábava. V tomto ohledu si rozumí se Lvy, Blíženci a Střelci.

Býk
Býk potřebuje již na začátku vztahu cítit pevnou půdu pod nohama a romantiku. Nedává přednost láskám na jednu noc a dětinskostem. Skutečné pohlazení lásky ho čeká s vyrovnaným Kozorohem či starostlivou Pannou.

Blíženci
Soužití s Blížencem je plné zábavy, silné lásky, ale také svobody a touhy po novém objevování. Ideálními partnery pro Blížence jsou optimističtí Střelci, vynalézaví Vodnáři anebo velkorysí Lvi. Zemská znamení nemají pro veselou povahu Blíženců pochopení.

Rak
Pro Raka je na prvním místě porozumění, domácí pohoda a spokojená rodina. Od svého protějšku čeká absolutní souznění, což funguje s magickým Štírem, ale také s Kozorohem, který ho bude bezpečně vést po cestě životem.



Lev

Lev potřebuje být obdivován a obklopuje se nádhernými věcmi. Nespokojí se jen tak s nějakým partnerem, na jeho výběr klade až přemrštěné nároky. Ve vztahu preferuje rozmazlování, zábavu. Spokojený svazek ho čeká s Vodnářem, Beranem i Střelcem.

Panna

Pro Panny je na prvním místě spolehlivost, ale požadují i věrnost a důvěru. Stabilitu jim poskytnou Kozorozi, domácí zázemí pocítí s Raky a k vyšším cílům je dovedou Berani. Zcela unikátní život mohou ochutnat s něžnými Rybami.

Váhy

Váhy prahnou po partnerském vztahu bez konfliktů. Nerady se hádají a touží po životní rovnováze. V žádném případě nezklamou Vodnáři. Slibné vyhlídky se jeví s upovídanými Blíženci a také neodolají kouzlu zrozenců svého znamení.

Štír
Život Štíra nesmí postrádat něco čarovného. Jakmile se Štír zamiluje, hned by se rozdal. Do oka mu padnou zástupci stejného živlu, Raci a Ryby. Skvělé předpoklady má i vztah s Kozorohem, protože i jeho přitahují magické věci.



Střelec
Pro Střelce je důležitá nezávislost a svoboda. I když jsou zadaní, nesmějí se cítit omezovaní. Měli by vsadit na vztah se zrozenci stejného znamení anebo na přitažlivost Lvů a Beranů. Příjemné chvíle zažijí se zábavnými Blíženci.

Kozoroh
Ideální partner pro Kozoroha? Osoba narozená v jeho znamení, protože si cení stejných hodnot. Životní cesta s poctivou Pannou a spolehlivým Býkem se rovněž jeví jako sázka na jistotu. Žár ohně v něm dokáže rozpoutat Štír a klid v duši nabízí Rak.

Vodnář
Vodnář prahne po partnerovi s obdobným zapálením pro něco nevšedního až tajemného. Vodnář potřebuje cítit souznění duší na maximum. Volnost a hravost ve vztahu zaručí všechna vzdušná znamení, Blíženci, Váhy i Střelci.

Ryby
Partnerský vztah Ryb nesmí postrádat cit, něhu a porozumění. Láska hraje prostě prim. Ryby touží po citové harmonii, ale občas ze svazku utíkají, aby ukojily svou fantazii. K Rybám se hodí milující Raci, vášniví Štíři a zástupci totožného znamení.

Jste vášniví milenci, kteří rádi experimentují anebo necháváte vedení milostného aktu na své drahé polovičce? Víte, jaká je vaše největší slabina při sexuálních radovánkách? Podívejte se, co na to hvězdy ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.