Home - Články - Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

vloženo 8. 7. 2020
čas čtení: 5 minut

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

Jsou rozdíly mezi mužským a ženským pokolením opravdu zakódované ve hvězdách? Pokud ano, tak nám hvězdy mohou pomoci pochopit tyto rozdíly a naučit se s nimi žít.
sdílet článek na facebooku

„Ty mi vůbec nerozumíš,“ vyčítají často ženy mužům, ale i opačně. Každé pohlaví funguje trochu jinak, jinak vnímá i chová se. Ženy jsou citovější, muži zas zaměřeni na úspěch. Ale rozdílů je samozřejmě mnohem víc!

Muži versus ženy

Muži byli v dávných dobách lovci a bojovníky, a je to na nich vidět i dnes, i když v uhlazenější formě. Ženy se oproti tomu staraly o bezpečný domov a děti – o tom, jaké vážnosti se už kdysi dávno těšila tato role, hezky vypovídají četné pravěké sošky typu Věstonické Venuše. Mateřská láska, citlivost a bezpečí z nich přímo vyzařuje!

Muži a ženy jsou zkrátka různí! Ale i přesto spolu mohou vycházet. Stačí se naučit naslouchat hlasu Venuše a Marsu!


Tajemství planet

Mars a Venuše patří spolu s Merkurem mezi vnitřní planety, které obíhají kolem Slunce v podobné vzdálenosti jako Země. Tyto planety ovlivňují povahu člověka obzvláště silně, a v pořadí důležitosti stojí jen těsně za velkými nebeskými tělesy, Sluncem a Měsícem. Jak Mars, tak Venuši najdeme v horoskopu mužů i žen. Není to tedy tak, že by vás podle pohlaví ovlivňovala jen jedna z těchto dvou planet, každého člověka ovlivňují obě. V mužském horoskopu je důležitější a víc se projevuje Mars, zatímco v ženském Venuše, ale pro kompletní obrázek lidské povahy je potřeba podívat se vždy na obě tyto planety.

Každý z nás má totiž v sobě „vnitřního muže“ i „vnitřní ženu“. I muži jsou citliví, i ženy jsou průbojné. A tak v ženském horoskopu Mars doplňuje Venuši a v mužském naopak Venuše zjemňuje Mars.

Venuše a Mars jsou důležité zvláště v partnerství. Vypovídají o tom, jak se stavíme k citovému životu a ke své roli ženy či muže. Víte, jak jste na tom? Nechte si u nás udělat partnerský horoskop na míru – prozradí vám, zda si váš Mars s Venuší navzájem rozumí a zda vám to bude klapat!


Venuše: Láska, doména žen?

Venuše je planetou ženského principu a nese jméno antické bohyně lásky. Její poloha v horoskopu narození určuje, jak na tom bude zrozenec se smyslem pro krásu, vkusem, jaké budou jeho city a touhy. Venuše říká hodně o tom, jací jste v lásce, ale prozrazuje i to, co se vám bude a nebude líbit v jiných oblastech života.

Mars: Vaše osobní síla

Rudě zářící Mars je planetou bojovníků! Není náhoda, že byl pojmenován po antickém bohu války. V horoskopu mluví Mars o vaší průbojnosti, aktivitě, o tom, do kterých oblastí života vkládáte největší snažení a ambice. Mars mluví nejen v mužském, ale i v ženském horoskopu o tom, jakými cestičkami kráčíte za svým úspěchem.

Mars a Venuše vám prozradí, jak jste na tom s láskou a co můžete čekat ve vztazích. Vypovídají však i o dalších životních oblastech, jako je kariéra nebo vkus. Ať už jste žena nebo muž, ovlivňují vás obě tyto planety.
„Ta vaše“ však přece jen o kousek víc!



1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.