Home - Články - Moudrost tarotové karty Velekněžka

Moudrost tarotové karty Velekněžka

vloženo 12. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Moudrost tarotové karty Velekněžka

Karta Velekněžka se objevuje, když máme naslouchat svým pocitům a vnitřnímu hlasu. Nastává období, kdy jsme duchovně naladěni a toužíme po studiu okultních věd. Navíc se jedná o silně ochranitelskou kartu, která příznivě ovlivní jakoukoli situaci!

sdílet článek na facebooku

Intuice na maximum

Vždy když si vytáhnete kartu Velekněžka, nastane čas pro meditaci a kontakt se svým vnitřním Já. Potřebujete poznat svůj potenciál a využít ho naplno. Věřte, že se pak dostaví úspěch. Váš zájem se bude točit kolem témat zabývajících se skrytými aspekty bytí. Je ideální doba na studium psychologie, filozofie, teologie a mystiky. Zájem zesílí zejména s tarotovou kartou Hvězda.

Skryté věci se začnou dostávat na povrch. Odhalí se i dlouholetá tajemství. Vesmír vás chce naučit moudrosti a porozumění. Tento význam podpoří vytažení karty Mág. Je potřeba umět naslouchat a přijímat. Možná vám přijde na pomoc žena s jasnovidnými nebo léčitelskými schopnostmi. Někdy je význam Velekněžky méně vznešený a říká, že je prostě potřeba si doplnit vzdělání nebo kvalifikaci.


Platonická láska

Velekněžka vám ráda přinese spřízněnou duší, ale opravdu to bude vztah duševního charakteru. Možná prožijete krásnou, ale platonickou lásku. Takový vztah zažijete, když se ve výkladu objeví i Velekněz. Karta Velekněžka symbolizuje krásnou inteligentní ženu, která je bohužel vždy trochu melancholická. Pokud je tazatelem žena nejspíš se dostaví pocity osamělosti. Tazatelka totiž bývá v takovouto chvíli dost často bez partnera. Pokud jste muž, karta nejspíš představuje vaši matku nebo partnerku. Bohužel je to ta z žen, která je ve vztahu více odstrčená, ať už jde o manželku nebo milenku. Prim naopak hraje žena, jenž představuje karta Císařovna.

Nyní je čas nechat se vést svým vnitřním hlasem, který vám ve správnou chvíli řekne, co máte udělat. Rovněž je potřeba se otevřít duchovním naukám a uvědomit si, že jste intuitivní bytostí. Základním mottem této karty je, že umíte naslouchat a přijímat.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.