Home - Články - Modrý úplněk

Modrý úplněk

vloženo 27. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Modrý úplněk

Přichází MODRÝ ÚPLNĚK! Už 2. března! Má magickou moc a schopnosti, působí na vás a vaší další cestu životem. Velký vliv má i na náš spánek a naše sny. Připravte se na pátek a vnímejte energii modrého úplňku!

sdílet článek na facebooku

Modrý měsíc nemá s barvou nic společného. Když se podíváte na oblohu, modrou barvu prostě neobjevíte, ale v jednom měsíci se vyskytnou hned dva úplňky, což je astronomická zajímavost. Tento rok dokonce v lednu i březnu. A to 2.1. a 31.1. a dále 2.3. a 31.3.

Různí čarodějové, mystikové, indiáni a další, kteří se zabývají duchovním životem, věří, že úplněk působí na odblokování čaker nebo energie. Proto má tento úkaz magickou moc.

Co to jsou vlastně čakry?

Jsou to energetická centra našeho těla. Když je některé z nich zablokované, nefunguje naše fyzické nebo emocionální tělo. Čaker je celkem sedm a pro naše správné fungování se musí dobře otáčet. A právě úplněk čakry čistí a dokáže je roztočit tím správným směrem, jak věří většina magických bytostí.



Při úplňku je dobré držet půst na pročištění organismu, pít pouze vodu nebo čerstvé ovocné či zeleninové šťávy.

Tento úkaz působí také na náměsíčné bytosti, které se při úplňku snaží dostat do blízkosti měsíčního svitu. Běžný člověk může mít v té době také problém se spánkem, proto si lidé berou prášky na spaní. Na někoho to ale nepůsobí vůbec.

Zkuste za této noci meditovat. Pravděpodobně se vám podaří dostat se do svého podvědomí mnohem lépe než za obyčejných nocí. Využívejte bylinky, které babky bylinkářky sbíraly právě při úplňku a věřily, že budou mít větší účinky.

Je mnoho pomůcek, které vám pomohou naladit se na své vyšší Já, na svoji podstatu, která vás povede duchovním vývojem dál. Můžete využít:

2018 - Rok psa. Máte příležitost napravit chyby a přinést si do života štěstí a lásku! Všechny důležité informace najdete ve velkém čínském horoskopu na rok Psa! Začněte znovu! Začněte lépe!



Automatickou kresbu
– formou kreslení se spojíte se svojí intuicí, která vám poskytne rady a informace nejen o vás. Nekreslíte vy, ale vaše podvědomí.
Tarotové karty – výklady z těchto karet vám dají přesné odpovědi na vaše otázky, které se mohou týkat vašeho partnerského, profesního nebo jiného života.
Kyvadlo - odpoví vám na otázky formou ANO – NE. nebo se prostě jen nalaďte na své Já nebo na své andělské průvodce.

A nakonec využijte tohoto úkazu, pokud chcete v životě něco změnit a nedaří se vám to. Za této magické noci, plné zvláštních událostí, se vám podaří posunout se vpřed, ať se to bude týkat vašeho rozhodnutí změnit partnerský život nebo sami sebe, najít si novou práci nebo se přestěhovat do přírodnějšího prostředí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.