Home - Články - Moc dramatického lvího úplňku podle znamení

Moc dramatického lvího úplňku podle znamení

vloženo 8. 2. 2017
čas čtení: 5 minut

Moc dramatického lvího úplňku podle znamení

Úplněk má velmi silnou energii a díky moci ohnivého Lva se jeho síla znásobí už tuto sobotu 11. února v 1.33 hodin. Povede vás k velmi důležitému pochopení. Nedovolte, aby vám šance unikla mezi prsty!

sdílet článek na facebooku

Lví úplněk vás přivede k uvědomění, že jste se konečně zaměřili správným směrem pro dosažení svého snu. Některé nadějné kroky vám však unikají! Svůj osud máte ve svých rukách, tak to nedovolte! Uvědomte si, že nejste obětí, ale že vše, co prožíváte, jste si přitáhli vlastními myšlenkami. Nyní nastává správný okamžik pro změnu svých myšlenek. Začněte znovu a snáz!

Tento úplněk má stejné energie, jako Lev, slunečný král zodiaku – velkorysé, sebejisté, srdečné a statečné. Zároveň však na nás působí ješitně a domýšlivě. Do našeho života vnáší schopnost vládnout, vítězit, řídit a dávat. Využijte ji! Připravte se i na dramatický příval emocí. Nyní zatoužíte po výjimečných okamžicích a podle toho se také budete chovat.

Působení Luny ve Lvu podle horoskopu:

BERAN
Milí Berani, ukončete ten věčný boj v každé oblasti vašeho života! Není nutné bojovat. Když se upřímně otevřete rodině i kolegům, velmi se vám uleví. Oni do vás nevidí. Pomůže vám to osvobodit se od problémů s vašimi dětmi a od nejistot kolem vašeho finančního zajištění.



BÝK
Býci dostávají od úplňku pořádnou lekci. Měli byste zharmonizovat svůj domov, abyste si nezatarasili cestu k hojnosti a blahobytu. Pořádně vám cloumá s emocemi situace kolem vašeho majetku. Je načase dořešit finanční záležitosti, které jste nedořešili v minulých měsících!

BLÍŽENEC
K Blížencům přichází v období úplňku něco zcela nepoznaného. Připravte se na příležitost nové práce nebo nového vztahu či spolupráce. Ať se pustíte do jakékoli novoty, nechejte si dostatek času na rozmyšlenou. Spěch by vám nepřipravil pevnou půdu pod nohami. Sledujte své nápady a budujte si autoritu!

RAK

Milí Raci, přichází k vám příležitost jednou provždy ukončit záležitost, která vás tolik vyčerpává. Postavte se tomu čelem a nebojte se, protože tentokrát to půjde lehce! Vyřešte si hlavně finanční záležitosti a investice kolem bydlení. Později zjistíte, že vše, co nyní podniknete, bylo pro vás to nejlepší řešení.

LEV

Drazí Lvi, vám úplněk přináší pořádné nové zisky díky vašemu umění komunikace. Obratnosti vám sudičky nadělily vskutku požehnaně, využijte ji! Zároveň je pro vás důležité hlídat si vztahy a své životní postavení. Pokud vám nevyjde vše podle plánu, vesmír vám dává znamení, že je potřeba něco udělat jinak!



PANNA

Pannám se v tomto období vyplatí neřešit nic důležitého a počkat si až na novoluní v Rybách. Nastal čas, kdybyste se měli věnovat hlavně sami sobě, meditacím a zklidnění mysli. Zároveň věnujte více pozornosti svému partnerovi. Váš vztah nyní vstupuje do nové krásnější fáze a už velmi brzy to pocítíte na vlastní kůži!

VÁHY
Milé Váhy, do vašeho milostného života vstupují přímo ďábelské energie. Dejte si pozor a ovládejte se, abyste si nenarušili rodinnou pohodu. Úplněk vás zároveň nabádá, abyste se pustili do něčeho výjimečného. Máte šanci dostat se na výsluní! Komplikací v práci si nevšímejte, dopadne to dobře.

ŠTÍR
Štíři, mějte se na pozoru! Lví energie vyplaví na povrch vaše staré obavy, které s vámi velmi zatřesou. Nenechte se jimi ovládat a nevracejte se do starých kolejí. Nic není černobílé, tak udržte své barevné vidění, protože nyní máte šanci se osvobodit! Buďte kreativní a připravte se na cokoli, protože pak vás nic nezaskočí!

STŘELEC
Drazí Střelci, využijte sílu úplňku k vyslání skutečně důležitého přání! Nastala pro vás ta nejdůležitější chvíle pro ujasnění svých životních cílů. Uvědomte si, čeho byste skutečně chtěli dosáhnout v jakékoli oblasti vašeho života. Zúročte svou vyvinutou intuici a s optimismem se nebojte udělat velkou změnu v partnerství, rodině či životním poslání.



KOZOROH
Kozorohům přináší lví úplněk řešení majetku a finanční situace. Vaši investici do bydlení, vzdělávání či do vozidla zkomplikuje menší překážka. Můžete však za ni hvězdám děkovat, protože díky ní v budoucnu vše poklape, jak má. Přijímejte vše, co k vám přichází a užívejte si vplouvání do nové etapy plné hojnosti!

VODNÁŘ
Milí Vodnáři, úplňkové období vás přiměje udělat si pořádek ve vztazích s partnerem, s dětmi či s kolegy. Probouzí se vaše kreativita, tak uchopte vše do vlastních rukou a osvoboďte se od strachů a ovlivňování okolím. Čeká vás překvapivá zpráva, buďte na ni překvapeni!

RYBY

Drahé Ryby, vrhněte se na osobní růst! Je totiž načase skoncovat se strádáním, které cítíte. Pomůže vám s tím nejen úplněk, ale i následující velmi důležité novoluní. Vaše myšlenky vás velmi omezují, zbavte se všech, které vám způsobují špatné emoce. Najdete díky tomu správné řešení!

Úplněk nepůsobí jen na upíry, vlky a vlkodlaky. Při těchto energiích je citlivější kůra mozková rovněž u nás lidí. A bohužel se nám také zkracuje fáze hlubokého spánku o 30 procent. Můžeme tomu zabránit? Více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.