Home - Články - Měsíční horoskop na srpen

Měsíční horoskop na srpen

vloženo 31. 7. 2017
čas čtení: 8 minut

Měsíční horoskop na srpen

Na hvězdném nebi přeskočila druhá polovina léta a vy už se chytáte za hlavu, jestli ještě stihnete potkat svou osudovou lásku? Nebo zda dovolená dopadne podle vašich představ či se vyřeší vaše finanční situace? Žádný problém, profesionálně sestavený horoskop pro vaše znamení vám dá jasnou odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v tomto měsíci jste pod příznivým vlivem Marsu, který je navíc vládcem vašeho znamení, tudíž očekávejte oslnivý náboj energie. Všechno kolem vás jakoby teď svištělo rychleji, šarm, energie a vitalita jsou vašimi věrnými pomocníky! Zviditelňují se vaše vůdcovské... Více ZDE!

Býk

Milí Býci, srpen vám může svým předimenzováním událostí připadat jako velmi dlouhý měsíc. Každopádně toto období patří mezi nejrušnější v roce a navzdory vaší touze po určitém lenošení je zapotřebí počítat spíše s dávkou hektiky. Akční Mars se tváří nepokojně a ruku v ruce s ním... Více ZDE!

Blíženci
Milí Blíženci, v srpnovém období na vás působí planetární vlivy tak trochu dvousečně. Jste znamením myšlenek a komunikace, nicméně váš vládce Merkur má teď v tomto směru poněkud paradoxní vyzařování. Svou kvadraturou páchá spíše bloky v ústní a písemné konverzaci, navíc je... Více ZDE!



Rak
Pro vaši láskyplnou a mazlivou náturu je srpen měsícem přesně šitým na míru, máte se na co těšit milí Ráčci! Vaším územím se prochází dobrotivá Venuše, která hodlá naplnit vaše nitro blahem až po okraj. Kromě lásky a harmonie, kterou společně s Neptunem zpečeťují 12. srpna, přináší... Více ZDE!

Lev
Milí Lvíčci, srpen je pro vás královským měsícem, neboť všechny planety se k vám tváří přátelsky, čeká vás super období! Váš vládce Slunce je teď navíc doma ve vašem znamení a září plnou silou, stejně tak vás nabíjí obrovskou energií přítomný Mars. Jejich duet dokáže rozehrát... Více ZDE!

Panna

V tomto měsíci je vaší nejsilnější stránkou intelekt, osobní filozofie a správný odhad ve chvílích, kdy je potřeba učinit důležité změny. Přítomnost vašeho vládce, Merkura, je nevyvratitelným důkazem, že v myšlení a komunikaci vás nyní jen tak někdo netrumfne. 10. srpna se... Více ZDE!



Váhy

Milé Váhy, vstupujete do období, ve kterém máte vyšší tendenci být citlivější na určité oblasti svého života. Vaše vládkyně Venuše se k vám svou kvadraturou nechová zrovna vstřícně a způsobuje vaši větší nespokojenost zejména kvůli jednání lidé kolem vás. 15. srpna, kdy se... Více ZDE!

Štír

Milí Štíři, srpnový měsíc se hlásí svými poněkud protichůdnými vlivy, takže toto období nepatří ani mezi zrovna excelující, ale ani mezi přímo krizová. Hřejivým signálem pro vaše hluboké a citlivé nitro je přátelský trigon Venuše, která vás hodlá obdařit četnými... Více ZDE!

Střelec
Milí Střelci, čeká vás vcelku uspokojivý měsíc, ve kterém nemáte šanci poznat, co je nuda, k vašemu živému JÁ je to obuv šitá na míru! Mars a do 23. srpna i Slunce jsou vám plně k dispozici, takže se stávají dodavateli obrovské dávky energie, jejich duet je přímo planetární... Více ZDE!



Kozoroh

Pro vás, milí Kozorozi, je toto období ve jménu plánování, zvýšené přemýšlivosti a rozumné organizace veškerých záležitostí. Moudrý Merkur vám tímto pomáhá čelit problémům, které osnovují četní planetární škodíci, jenž se v tomto měsíci rozhodli spiknout proti vám. Merkurův... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, máte před sebou poměrně rušný měsíc, kdy rafika událostí skáče jako na houpačce. Jednou jste nahoře, jednou zase dole – planetární diblíci jsou vskutku hyperaktivní. Mezi nejdůležitější z nich patří Mars, jehož opozice k vašemu znamení signalizuje... Více ZDE!

Ryby

Milé Rybky, srpen je pro vás charakteristický tím, že máte pocit, jako byste jezdili výtahem nahoru a dolů. Na jedné straně zářivá Venuše, na straně druhé problémový Merkur. A co vám toto planetární postavení přináší do praktického života? Trigon Venuše žehná lásce a silným... Více ZDE!

Autor článku

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.