Home - Články - Měsíční horoskop na červenec 2017

Měsíční horoskop na červenec 2017

vloženo 2. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop na červenec 2017

Léto v plném proudu nám skýtá mnoho možností na novou lásku, nezávazné flirty i dokonalou romantiku se svým miláčkem. Můžete se těšit na dovolené na nové žhavé seznámení? Vodnáři a Váhy mají velkou šanci! A jaké změny váš čekají v práci a financích? Hvězdy vědí, jak prožijete svůj červenec právě vy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, váš vládce Mars se vás v tomto měsíci rozhodl trochu poškádlit a otestovat vaši trpělivost. Až do 19. července nepokojně prská ze znepřáteleného území a svou kvadraturou zakládá na nepříjemnosti vlivem ukvapenosti. Jeho silným komplicem je... Více ZDE!

Býk

Červencové období je nabito událostmi a vy, milí Býci, sršíte energií mnohem silněji než tomu bylo v minulém měsíci. Vaše vládkyně Venuše sice 5. července opouští vaše Býčí území, nicméně rozhodně nezůstáváte na holičkách. Do 20. července vás svým příznivým.. Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, můžete se těšit na kouzelný měsíc plný radostných událostí a zajímavých příležitostí, stáváte se velkými oblíbenci hvězd! Naprostá většina planetárních es s vámi teď sympatizuje, takže vám jde všechno jako po másle a cítíte se... Více ZDE!

Rak

Milí Ráčci, červenec je pro vás měsícem, kdy jste mimořádně nabiti energií a chutí do života. Aktivní Mars a do 21. července i blahodárné Slunce se vskutku ukazují v plné parádě! Jejich zakotvení ve vašich vodách je pro vás velkým přínosem a máte permanentní... Více ZDE!



Lev
Červenec je pro vás, milí Lvíčci, měsícem, kdy jsou nad vaším znamením rozhazovány konfety radosti, úspěchu a porozumění. Moudrý Merkur je od 6. července zabydlený na vašem lvím území a způsobuje, že kralujete ve slovu, písmu a v celkovém způsobu... Více ZDE!

Panna

V tomto měsíci pokračují ve své podpoře Slunce a Mars, jejichž příznivý sextil vás po většinu červencového období obdarovává velkou vitalitou. Zejména do 22. července máte elán rozvíjet své plány, vaše touhy jsou mnohem živější než jindy a rovněž je zesílen váš... Více ZDE!

Váhy
Milé Váhy, červenec je pro vás měsícem, kdy chcete naplno vnímat všechny krásy života a rozhazovat konfety lásky všude tam, kam vkročíte. Vaše vládkyně a zárověň patronka lásky, Venuše, na vás od 5. července vrhá líbezné úsměvy, čímž předurčuje... Více ZDE!

Štír
V tomto období se setkáváte s rozporuplnými vlivy planetárních vládců, takže nelze sázet na nějakou větší stabilitu. Všetečný Merkur se vás snaží od 6. července škádlit a zkouší vaši trpělivost zejména v komunikaci s ostatními. Svou kvadraturou způsobuje větší... Více ZDE!



Střelec
Milí Střelci, červenec pro vás není nijak zvlášť zátěžovým měsícem, kromě Venuše a Neptuna stojí všechny planety při vás. S Venušinou opozicí se sice mnozí cítíte nespokojeni, nicméně je to řešitelné a není třeba vytvářet dramatické scénáře. Váš neutuchající... Více ZDE!

Kozoroh
Milí Kozorozi, červenec není měsícem, který by vám byl zrovna šitý na míru, neboť je viditelná řada rušivých událostí. Vaši pokojnou duši pokouší do 19. července neklidný Mars, stejně tak jako do 21. července opoziční Slunce. Pro vaši náturu to rozhodně není... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, tento měsíc je pro vás obdobím, které přeje vaší osobní spokojenosti. Prim hrají nové koníčky, láska, originální plány, ale také duchovní sféra. A kdo má na tomto největší zásluhu? Kromě Jupitera je to od 5. července čilá Venuše, která má v úmyslu... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, vstupujete do období, ve kterém je vaše vitalita rozkmitána do nejvyšších otáček, Slunce s Marsem se předhánějí o vaši přízeň! Máte vysokou energii k tomu, abyste odstartovali úžasné události v oblasti milostných vztahů, zábavného vyžití a také... Více ZDE!

Autor článku

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.