Home - Články - Magie existuje! Vyhrajte miliony

Magie existuje! Vyhrajte miliony

vloženo 3. 8. 2023
čas čtení: 3 minuty

Magie existuje! Vyhrajte miliony

Nejedná se o žádnou nadsázku ani reklamu na reality show. Existuje skutečná výzva, která slibuje přes tři miliony korun pro toho, kdo prokáže svoje paranormální schopnosti. Může to být čtení z ruky, hledání ztracených osob nebo cokoliv dalšího.

sdílet článek na facebooku

Český klub skeptiků a hledání

Trochu překvapením může být, že soutěž nevyhlašuje žádný nadšený příznivec magického klání, ale právě naopak. Vyhlašovatelem je sám Český klub skeptiků, který sdružuje převážně racionální vědce. Touhou tohoto klubu však není ocenit nejlepšího z možných, ale objevit vůbec někoho, kdo by paranormálními schopnostmi vládnul.

Pokud se někomu podaří obstát a přesvědčit je, že skutečně vládne schopnostmi, kterým se říká mezi nebem a zemí, tak pak se může těšit na částku 3 373 333 korun. Klíčem je samozřejmě přesvědčit vědce, že dokážete něco, co je do současné doby považováno za nepravděpodobné nebo rovnou nemožné.


Připravte se na souboj

Nebojte, není třeba začít trénovat jako Harry Potter klání s magickou hůlkou, nicméně posilnit vaše nervy bude rozumné. Proti vám totiž budou stát tzv. falešní hráči, ostřílená partička, která také často předvádí kouzla, ale v tomto případě založená na hypnóze, sugesci a podobných dnes již vědeckých metodách. Pro některé ze členů této skupinky se vžil termín mentalita – což je člověk, který umí skrytě i nepokrytě manipulovat s druhými. Ve výzvě však nejde o měření schopností v pravém slova smyslu, falešní hráči mají na starosti pouze testování vašich schopností. Poté co s vámi rozeberou vaše dovednosti, bude vytvořen test, který prokáže, zda svůj um skutečně ovládáte. Například pokud tvrdíte, že umíte hledat ztracené lidi či věci, budete muset své schopnosti prokázat, jak patří naživo, a stanovené lidi nebo věci vyhledat.

Falešní hráči pak dohlížejí na celý proces a sledují, zda vám při vaší činnosti nepomáhají například technické vymoženosti nebo cokoliv jiného, co by mělo jiný než paranormální původ. Pokud však neshledají nic závadného a vy prokážete, že skutečně vládnete silami mezi nebem a zemí, pak se můžete těšit na velmi pěknou odměnu.

Světové prvenství

Lákavá není jenom finanční výhra, ale i možnost dokázat všem skeptikům, že paranormální schopnosti skutečně existují. Důkazů kolem je sice nespočet, nicméně na otevřenou paranormální výzvu, kterou vyhlásil Klub skeptiků nejenom u nás ale v zahraničí, se zatím nepřihlásil žádný úspěšný adept.


Jiný slovy, pokud byste obstáli, nejenže vyhrajete nemalé peníze, ale ještě budete historicky první člověk s paranormálními schopnosti s dobrozdáním pánů vědců na světě. Na místě je však zmínit i několik háčků. Klání může být samo o sobě zajímavým dobrodružstvím, také je to dokonalá příležitost k tomu se zviditelnit, ovšem při neúspěchu se tato výhoda může obrátit spíše proti vám.

Nutné je rovněž připravit si zápisné, které však v porovnání se sumou, již můžete získat, není zase až tolik velké – dva tisíce korun českých. Podle povahy zvoleného experimentu, který bude prokazovat vaše dovednosti, může být rovněž zapotřebí uhradit dodatečné náklady. Jestliže vás výše zmíněné neodradilo, potom směle zamiřte na stránky falešných hráčů nebo rovnou na stránky Českého klubu skeptiků, kde naleznete přihlášku do výzvy. Předem je třeba si připravit stručnou charakteristiku své paranormální schopnosti a hlavně nástin postupu experimentálního ověření vašich schopností.

Toho se samozřejmě falešní hráči držet nemusejí, ale je i dost možné, že vstupní pohovory dopadnou rovnou k oboustranné spokojenosti a vy si tak podobou svého testu budete vlastně moci zvolit sami. Teď už jen zbývá popřát vám hodně štěstí a odvahy ukázat, že existuje něco více.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.