Home - Články - Léčivý návrat do minulosti

Léčivý návrat do minulosti

vloženo 14. 12. 2016
čas čtení: 4 minuty

Léčivý návrat do minulosti

V naší minulosti se skrývají důvody současných problémů a zdánlivě neřešitelných situací. Pomocí regrese však můžeme odkrýt jejich souvislosti a zbavit se svých omezujících programů. Pak poznáme a plně využijeme svůj skutečný potenciál a své schopnosti.

sdílet článek na facebooku

I vy můžete objevit sebe sama novým způsobem a osvobodit se z pout, kterými jste svázáni tím, co jste skryli sami před sebou. Pochopíte-li příčiny toho, čím se svazujete, dojde k uzdravení, vyřeší se vaše vztahy, zbavíte se strachu i fobií. Otevřou se vám netušené možnosti. Schopnosti a znalosti, kterých jste v minulých životech dosáhli, budou zase vaše.

Cesta do vlastní minulosti


Člověk rád zapomíná to, co ho zranilo. Regrese vás vrátí v čase - je to řízené vzpomínání. Vrací vás k událostem dávno minulým, uspořádaným na časové ose. Vy si z nich můžete vybavit cokoliv pomocí asociace. Žádná hypnóza se nekoná.

Může to být tak dávno, že na to váš současný život nebude stačit. Někdy se musíte podívat do svých minulých životů, kdy jste žili v jiném těle. Regrese odstraní vaše problémy a není vůbec důležité, zda na minulé životy věříte nebo ne. Můžete si o tom myslet, co chcete. Stejně to funguje.

Převtělování neboli reinkarnace byla vždy součástí celé historie lidstva. I křesťanská církev ji kdysi brala zcela vážně. Později ale stanovila, že tato myšlenka je kacířská a že životy jsou pouze dva, ten na Zemi a ten po smrti v Nebi nebo v Pekle.



Zapomnění jako ochrana před utrpením

Když odstraníme příčinu problému, problém zmizí. A tak traumatické zážitky zapomínáme, abychom se chránili proti bolesti a utrpení. Když zapomeneme na příčinu, jako bychom zapomněli i na problém.

Co si nepamatujeme, to nás vědomě netrápí. Je to ale jen zdánlivá pravda. Ve skutečnosti, někde hluboko v nás, zážitek stále existuje, ukryt v podvědomí. A komplikuje nám život, aniž bychom si to uvědomovali.

Minulé životy v nás dodnes rezonují

Znáte ten pocit, když přijdete na místo, kde jste nikdy před tím nebyli, ale máte dojem, že ho důvěrně znáte? Nebo potkáte někoho poprvé v životě a jakoby jste se znali celou věčnost? Nejspíš máte pravdu! Mysleli jste někdy na to, proč vás bolí zrovna levá noha nebo píchá v pravém boku? A proč vy to máte a druzí ne?

Tajemství tkví ve vaší minulosti, často i v jiném životě. Regrese vám bolest pomůže zpracovat, najít její původ a odstranit příčinu. Už vás nebude obtěžovat. Že by to bylo tak jednoduché? V podstatě ano.

Je jedno, zda jste si traumatu vědomi, nebo ne. Vždy je možné ho ve vaší minulosti najít a zpracovat. Uděláte to právě pomocí asociace. Dovede vás pozpátku podobnými zážitky až k tomu prvnímu, kde to všechno začalo.



Skrytá tvář našich zážitků

Zavřete oči a mluvíte o tom, co si pamatujete. Všechno se vám objeví před vnitřním zrakem. Popíšete situaci, třeba bolest nohy. Asociace je navozena a terapeut vás provádí nepříjemnými zážitky. Pocity nikdy nepřesáhnou míru snesitelnosti a postupně odplouvají.

Když pochopíte, co se tenkrát stalo a jak to v mysli zpracovat, přijde úleva. Vaše trápení mizí, jako byste ho nikdy ani neměli. Nevzdávejte ani opakované návraty do téže situace, mohou hodně pomoci. Některé věci nejdou hned, mávnutím kouzelného proutku, jak bychom si ideálně představovali.

Regrese není žádná manipulace, sugesce, ani hypnotický stav. Máte jen zpomalené myšlení. Jako když jdete známou cestou a nemusíte na to myslet. Nebo třeba když sedíte na toaletě. Na rozdíl od medikamentů nemá žádné vedlejší účinky, jen vám pomáhá a léčí.

Vaše minulost už neexistuje, teď je současný okamžik. Až si tohle uvědomíte, budete mít pocit, že se vás ta událost v minulosti netýká, ztratíte o ni zájem. Jste vyléčeni!

Že sex je mocná zbraň, o tom není pochyb. Věděli jste však, že má magickou sílu? Správným zaměřením sexuální energie si můžete přičarovat nejen děťátko, ale také skvělou práci, peníze nebo splnění přání. Zkusíte to? Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.