Home - Články - Láska přes seznamku podle hvězd

Láska přes seznamku podle hvězd

vloženo 30. 8. 2020
čas čtení: 5 minut

Láska přes seznamku podle hvězd

Seznámit se a zamilovat přes internet může dnes každý. Stačí vědět, jak na to a hlavně kdy se do toho pustit. Nechte se vést měsícem a hvězdami podle lunárního kalendáře. Nemůžete neuspět!

sdílet článek na facebooku

Seznámení je na seznamce snadné. Když poslechnete rady planet, pomohou vám k vytouženému vztahu. Září chystá v lásce mnohá překvapení. Najdete tu odpovědi pro váš milostný život.

Šťastné lásce přejí zejména některé dny:

1. - 2.9.2020
Měsíc dorůstá v Rybách a způsobuje pokušení. Nenechte se ovládat žádostmi těla. Věnujte se askezi, sex se nedoporučuje. Vznikající láska vydrží. Úplněk 2.9.2020 v 7:21 znamená vyvrcholení. Vliv čarování na novou lásku je obrovský. Ženy jsou podrážděnější, muži pozorní. Chtějí sex a poslední den je pro něj jako stvořený!

3.9.2020
Měsíc putuje v Rybách a po včerejším Úplňku zase ubývá. Buďte doma a neriskujte nic nového na seznamce, mohlo by se vám to vymknout z ruky. Vše se bude řešit jakoby samo od sebe a ke slovu se dostane i romantika. Tento den je dynamický, přináší rozhodnost a odvahu. Slibujte, seznamujte se, nebuďte sami. Fantazie pracuje na plné obrátky.

4. - 5.9.2020
Ubývající Měsíc ve znamení Berana přeje změnám a novým začátkům. Ukončete vše, co nemá budoucnost a domluvte si rande. Sršíte energií, správně ji využijte. Zkoušejte nové a nepoznané, opustí vás nesmělost. Chuť bude i na složitější akce při seznamování. Můžete se vášnivě zamilovat, vášeň ale brzy opadne.


6. - 8.9.2020
Měsíc ubývá, provádějte kouzla na zrušení vztahu, který už nechcete. Ve dnech Býka kouzlete na nové lásky. Zbavíte se iluzí, upevníte a zachováte jen vztahy, které je žádoucí rozvíjet. Plánujte, rozhodnutí jsou trvalá. Držte se ale při zemi, žádný risk a náhlé změny. Odhalíte své pravé pocity, posílíte věrnost.

9. - 10. 9. 2020
Pozor na plány, ve dnech Blíženců nejsou dotahovány do konce. Byla by to škoda. Získávejte na seznamce nové kontakty - je čas flirtování a nezávazných schůzek. Pozor na emoce, nestálost a pravdivost informací! Své city pochopíte podle snů. Chraňte se před zlem a nepříjemnosti ale přijímejte s vděkem.

11. - 13.9.2020
Měsíc ubývá ve znamení Raka a zbavuje iluzí. Vedou vás city, prožíváte do hloubky. Naslouchejte nitru a stůjte si za svou láskou. Vládne romantika, snadno se rozpláčete. Na seznamce k sobě máte blíž, ale nebuďte přecitlivělí. Pozor na podráždění, jste snadno ovlivnitelní. Nové vztahy raději nezačínejte a věnujte se partnerovi, jestli už ho máte!

14. - 15.9.2020
Měsíc ubývá ve znamení Lva - řešte srdeční záležitosti! Věnujte se těm, které milujete. Můžete zažít vášnivou lásku. Ve Lvu čarujte na změny v životě, vládne odvaha a radost z rizika. Emoce držte pod kontrolou, komunikujte s láskou. Spoléhejte hlavně na sebe, nestyďte se očistně vyplakat. Uspořádejte piknik nebo jděte tancovat.


16.9.2020
Měsíc putuje znamením Panny, jsou to pozitivní dny. Navazování vztahů ale nechte na jindy, Panna je příliš chladná. Slovo má moc, proto nelžete a nemluvte zbytečně. Chcete-li něčeho dosáhnout, buďte vytrvalí, dotáhnete odkládané věci do konce. Na seznamce se nezabývejte bezdůvodně problémy.

17.9.2020
Dnes je Novoluní a přání se plní! Nov je zlom, něco začíná, hoříme nedočkavostí. Měsíc putuje znamením Panny, provádějte kouzla na přivolání lásky a vztahů. Naslouchejte svému nitru, vládnou city, romantičtí lidé mají k sobě blíž. Používejte talismany, mají sílu až do 26.9. Měsíc přibývá a vztahy se vyvíjejí rychleji, využijte toho!

18. - 19.9.2020
Měsíc po Novoluní zase dorůstá a prochází znamením Vah. Vládne harmonie a upřímnost ve vztazích. Reakce jsou citlivější, ve vzduchu je netrpělivost. Udělejte si čas na sebe. V kurzu je seznamování i rande. Žádná zásadní rozhodnutí, neřešte složité vztahy, mohli byste souhlasit se vším, co vám kdo nakuká. Zapomeňte na spory!

20. - 21.9.2020
Když Měsíc dorůstá ve znamení Štíra, cítíte energii lásky. Můžete zažít vášeň, ale pozor na žárlivost! Co dnes na seznamce začnete, musíte dotáhnout - nelze přerušit proces! Nepouštějte se do dobrodružství s nejasným koncem. Klíčová slova jsou: sexualita, žárlivost, riziko! Prožijte dny v lásce, rozdávejte dárky, usmiřujte se.


22. - 23.9.2020
Měsíc putuje ve znamení Střelce. Jste přátelští, plní humoru a smíchu, vládne nadšení. Někam vás to táhne, cítíte neklid, ale nadšení vás žene do změn. Toužíte poznat na seznamce někoho nového. Můžete začít i více věcí, vše půjde jakoby samo od sebe a dostane se na vášnivou lásku. Vyjádřete se od srdce, když to tak cítíte!

24. - 25.9.2020
Měsíc je v Kozorohu. Buďte sexuálně zdrženliví. Zůstaňte doma, ale nepochybujte o sobě. Dělejte plány, ale neriskujte změny. Rozhodnutí jsou trvalá, vyčleňte podstatné a posilte svou věrnost. Pozor na krutost a sadismus! Příliv sexuální energie vede k početí dítěte.

26. - 28.9.2020
Měsíc dorůstá ve znamení Vodnáře. Upevňujte vztahy na seznamce. Rituálem odstraňte ty nežádoucí, čarujte na nové, ale pozor na vzdušné zámky! Nic nového ve vztazích nezačínejte. Zůstaňte doma, zdržte se intimností a neuzavírejte manželství.

29. - 30.9.2020
Měsíc dorůstá v Rybách a působí při seznamování nestálost. Rozhodnutí nechte na jindy, nic nového nezačínejte, emoce jsou nestálé. Nedivte se, když protelefonujete hodiny. Druhý den ale na seznamce komunikujte a získávejte kontakty. Je čas flirtování a schůzek. Stýkejte se jen s lidmi, kteří jsou vám sympatičtí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.