Home - Články - Královna holí znamená sebevědomí

Královna holí znamená sebevědomí

vloženo 10. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Královna holí znamená sebevědomí

Energie a velkorysost této karty přináší úspěch v mnoha oblastech života. Budete oplývat sebevědomím a nezávislostí. Svým elánem strhnete řadu lidí na svou stranu. Vaším úkolem se stane pomáhat druhým, rozvíjet se.
sdílet článek na facebooku

Femme fatale

Královna holí je dvorní kartou a jakožto taková většinou představuje konkrétní osobu. Pokud jste žena, můžete jí být i vy sama. Jestli jste muž, může symbol královny představovat soubor vlastností, jimiž oplýváte. S největší pravděpodobností se však v nejbližší době setkáte s atraktivní a schopnou ženou s přirozeně vůdčími sklony. Věřte, že tato žena ví, jak dosáhnout svého a pomůže v tom i vám!

Nastartování kariéry

Budete mít dost sil, abyste zvládli, co jste si předsevzali. Svými činy směřujete k nezávislosti. Možná k vám do zaměstnání přijde nová šéfová či kolegyně. Tento vztah bude fungovat zejména pokud se objeví i karta Svět. Pak určitě půjde o skvělou spolupráci, s níž doslova prorazíte do světa. S kartou Slunce vám zas umožní vytouženou seberealizaci, kdy se budete hřát na výsluní. Naproti tomu ve svém negativním významu poukazuje tato karta na ženu příliš dominantní, která nepřipouští jiný názor než svůj.



Královna ve vztahu

Královna holí slibuje vztah s atraktivní osobou. Zejména muži se mohou těšit na opravdovou krásku, jejímž vzhledem se bohužel mohou stát posedlí. Pozor, tato krasavice může být i schopnou manipulátorkou. V lepším případě půjde o ženu, jenž umí skloubit kariéru s osobním životem a ráda se stane i královnou domácího krbu. Pokud se tak učiní, bude v tom nepřekonatelná.

Tato karta vám chce sdělit, že si máte užívat života, ale zároveň máte být zodpovědní a pomáhat druhým.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.