Home - Články - Kouzlo věštby o úplňku

Kouzlo věštby o úplňku

vloženo 17. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Kouzlo věštby o úplňku

Úplněk je nejmagičtějším obdobím měsíce. Některé magické rituály lze provést pouze v době, kdy se na noční obloze ukáže jasně zářící kotouč, který přezáří i některé hvězdy. Víte, proč je moc magie zesílená právě o Úplňku?

sdílet článek na facebooku

Ten nejbližší, dokonce SUPERÚplněk, nás čeká již příští týden, a to ve středu 26. května ve 13:13 odpoledne. Úplněk s sebou přináší různé výkyvy, ty se týkají jak přírody, tak nás samotných. Zejména citliví jedinci na sobě pociťují účinky úplňku nejvíce. Může v nich vyvolat pocity strachu a úzkosti, stejně tak neklid a agresi. Ne nadarmo je úplněk obdobím vlkodlaků.

Síla magických rituálů

O úplňku nabývají na síle i magické rituály. Ve spojení se svícny, opojnými vůněmi a šepotem korun stromů, se jedná o magický čas. Pokud chcete přivolat lásku do svého života, či potřebujete více štěstí, není příhodnější čas vykonat rituály, které vám s títmo pomohou.

Tajemný úplněk je vhodný i pro věštbu. Ta je v této lunární fázi jasnější a přesnější než kdykoliv jindy. Proto, pokud chcete znát svou budoucnost, vyčkejte dalšího úplňku a proveďte věštbu. Nezáleží jakou metodu si zvolíte. Veskrze všechny metody věštby jsou účinnější za úplňku. Důležité je zejména to, aby vaše mysl byla před věštbou klidná jako hladina vody. Nenechte se ničím rušit, a pokud je to jen trochu možné, provádějte věštbu tam, kde na vás dopadá měsíční světlo. Uvidíte, že v jeho záři ucítíte harmonii celého světa.


Využijte úplňku ve svůj prospěch

I když úplněk přináší mnohé změny, které nějsou pozitivní, vezměte si například změnu člověka ve vlka, či agresivní chování některých citlivých jedinců, nese s sebou i změny pozitivní. Síla bylin je v tomto období neskutečná a věštby vyřknuté za úplňku mají zvláštní moc. Nebojte se proto využít úplňku právě k těmto poziviním změnám.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.