Home - Články - Když se láme měsíc

Když se láme měsíc

vloženo 25. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Když se láme měsíc

Všimli jste si, že jste určitou část měsíce podrážděnější než obvykle, a to bez vazby na tělesný stav? A co je nejpodivnější nejenom vy, ale pozorujete podobně výbušnou či naopak lítostivou náladu i u svého okolí? To si možná právě předávají žezlo jednotlivá znamení.

sdílet článek na facebooku

Na to, že každý začátek a konec nějakého období či energií se projevuje výrazně, si můžeme posvítit už při sledování přírodních dějů. Ne nadarmo se říká, že před bouřkou bývá nejteplejší voda a největší dusno, stejně jako že největší hrom zazní na závěr či že z nejsvětlejších okrajových mraků prší nejvíce.

A podobné se to zdá být s energiemi, které nám každý měsíc přinášejí jednotlivá znamení západní astrologie. Pokud nemáte pocit, že byste v koncích měsíce byli nějak výrazněji vychýlenější mimo normu, pak to bude tím, že jednotlivá znamení si nepředávají žezlo totožně s koncem kalendářního měsíce, ale o něco dříve.

Zkuste si udělat malý test. Označte si v kalendáři jednotlivá přechodová data (začátek nového a konec předchozího znamení) několik dní předem. V daném období budete moci pozorovat zesílené tendence daného znamení, které na konci své vlády mocně projevují energii, jež často již naráží na energii protilehlého znamení.



Napětí je dáno i tím, že znamení, která si v přechodovém období podávají ruce, by si možná spíše s gustem vjeli do vlasů, protože jsou velmi rozdílných naturelů i živlů. Ze západního pohledu tak můžeme zažít předávání žezla od rozvášněného Lva klidné Panně.

Podle východní astrologie nevládnou měsícům naše tradičně známé znamení, ale o něco méně v našich končinách známá – čínská znamení.

Měli bychom se mít proto na pozoru před zbrklostí, před tendencí přehlížet nebezpečí či před zbytečnými měřeními sil a naopak se pokusit onu ohromnou vlnu energie využít pozitivně. Odhodlat se k něčemu, co už jsme si dlouho přáli, ať už to bude vyznání lásky, smělý podnikatelský plán nebo vyhlídnutí nového bydlení. Anebo vše najednou. I to se hodí k této mocné vlně.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.