Home - Články - Kdo zlobil podle znamení aneb mikulášská nadílka trochu jinak

Kdo zlobil podle znamení aneb mikulášská nadílka trochu jinak

vloženo 4. 12. 2016
čas čtení: 5 minut

Kdo zlobil podle znamení aneb mikulášská nadílka trochu jinak

Zasloužíte si letošní mikulášskou nadílku anebo pro vás zbude jen pytel uhlí od čerta? U dětí je odpověď snadná, ale dospělí se ze svých prohřešků snad nikdy nepoučí. Rozluštěte své možnosti pomocí hvězd!

sdílet článek na facebooku

Beran
Až přijde Mikuláš, měli byste se bát! Kdo se po celý rok vztekal a hádal se, když nebylo po jeho? Berani, nemůžete být vždycky první. Faktem je, že jste své blízké ochraňovali v každé situaci, proto vás čeká určitě alespoň malý pamlsek.

Býk
Jak to vypadá s Býky? Určitě nemohou být před čerty v absolutním klidu. Kdo se nepodělil a byl hamižný? Nelze jen počítat korunky a přejídat se dobrotami. Býci však oslňovali svou pracovitostí a tvořivostí.

Blíženci
Zazvoní u Blíženců Mikuláš anebo čert? Zamyslete se nad tím, jak jste zpochybňovali názory svých blízkých a sem tam byli necitelní. Od pekelného výprasku řetazem vás zachrání vaše komunikační schopnosti, zkrátka vždy všechno umluvíte.

Rak
Jaká mikulášská nadílka čeká Raky? Vzpomeňte si na svou náladovost a urážlivost. Myslíte, že jste těmito vlastnostmi ohromili? Asi těžko. Ještěže jste projevovali své rodině bezmeznou lásku a něhu, to Mikuláš s andělem jistě ocení.



Lev
Setká se Lev s Mikulášem anebo s čertem? To je ve hvězdách. Celý rok se vychloubal svými úspěchy a naparoval se jako kohout. Před skřehotáním čertů ho ochrání jeho velkorysost, srdečné vystupování a umění rozdávat dobrou náladu.

Panna
Mají mít Panny strach z čerta? Jak se to vezme. Sice oslní svou pomocnou rukou, skromností a vlídností, ale zato umí pěkně kritizovat a komandovat. Z čeho si Mikuláš vybere? Budeme doufat, že to dobře dopadne!

Váhy

Kdo zaťuká na dveře u Váhy? Těžko říci. Jen si vzpomeňte, milé Váhy, jak jste své kamarády zahrnovali falešnými lichotkami a chovali se domýšlivě. Nebojte se, určitě vás zachrání váš smysl pro spravedlnost.

Štír

Jak to vypadá s mikulášskou nadílkou pro Štíry? Můžeme jen tipovat. Kdo byl ke svým blízkým nedůvěřivý a podezíral je z nemožných věcí? Ano, jistě. Mikuláš vás určitě odmění za vaši silnou vůli, houževnatost a laskavost.



Střelec
Kolikrát jste letos někomu něco slíbili a pak to nesplnili? Přiznejte se. Většinu času jste se pohybovali ve společnosti a zapomínali na své závazky. Čerta zastaví jedině vaše nezávislost, optimismus a věčně dobrá nálada.

Kozoroh

Myslíte si, že jsou vaši kamarádi a rodina zvědaví na kritické poznámky? Někdy jste byli na okolí až přehnaně drsní. Mikulášská nadílka vás stejně nemine, protože jste poctiví, pravdomluvní a učíte ostatní zodpovědnosti.

Vodnář
Co jste letos vyváděli? Zase jste debatovali se svými kamarády a za rohem je pěkně pomluvili? To se přeci nedělá. Mikuláš vám vše odpustí jen díky tomu, že nejste leniví, dokážete být vždycky otevření a originální.

Ryby
Milé Rybičky, proč se schováváte za svou citlivost, a přesto musíte mít vždycky poslední slovo? To není férové. Od čertova výprasku vás uchrání jen vaše starostlivost, ušlechtilost a schopnost vcítit se do bolesti jiných.


ČERTOVSKY SKVĚLÁ NOVINKA - ČERNÝ HISTORICKÝ PSACÍ BRK! ►VIDEO

 

Všichni tak trošku tušíme, když slyšíme termín „superdítě.“ Nejedná se o žádný Hollywoodský výmysl, ale o skutečnou lidskou bytost. Chcete počít superdítě? Na to musíte mít pár fíglů! Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.