Home - Články - K práci s kyvadlem je třeba pokory a úcty

K práci s kyvadlem je třeba pokory a úcty

vloženo 19. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

K práci s kyvadlem je třeba pokory a úcty

Kyvadlo je nástroj, který vám může usnadnit hledání odpovědí na vaše otázky. Pokud se s ním však nenaučíte správně pracovat a respektovat ho, není ani tento nástroj zárukou úspěchu. Jak se tedy ke kyvadlu máme chovat?

sdílet článek na facebooku

Důvěra je křehká

To, že se kyvadlo začne ve vašich rukou hýbat, neznamená, že máte vyhráno. Pokud chcete pracovat s kyvadlem vydáváte se na dlouhou cestu, která nemusí být vždy dlážděná úspěchy. Pohyb kyvadla může být totiž občas lživý. Je třeba se pomalými ale jistými krůčky s tímto nástrojem naučit zacházet. To může trvat hodiny, ale i měsíce. Mnoho lidí si myslí, že prvně pozvednou kyvadlo ve své ruce a všechny jejich otázky budou zodpovězeny. Nicméně kyvadlo bývá často spíše pomocníkem při rozhodování.

Pokud máte otázku, na kterou si nejste schopni odpovědět sami, nejste si jistí správnou odpovědí, v tomto případě se můžete obrátit právě na kyvadlo. Nicméně byste toho neměli zneužívat příliš často. Práce s kyvadlem často ztroskotá na zištných pohnutkách jeho uživatelů Vše se nakonec často obrátí proti nim. Buďte proto při práci s kyvadlem obezřetní a nechtějte tohoto pomocníka zneužít.


Prostředník mezi vědomím a nevědomím

S kyvadlem mám zkušenosti již nějaký rok, nicméně nemůžu říct, že bych ho naprosto ovládala. To ani není možné. Práce s kyvadlem je především o důvěře, kterou vy vkládáte do něj a ono zase do vás. Jedná se o prostředníka mezi vědomím a nevědomím. Jeho síla však může být lehce zneužita, a to především lidmi, kteří si myslí nebo spíše chtějí mít nad tímto nástrojem nadvládu a využívají ho k negativním účelům.

Vše se dá zneužít a kyvadla nejsou výjimkou. Já jsem se naučila v kyvadlo věřit a toužím se neustále v práci s ním zdokonalovat. Hranice mezi lží a pravdou je často velmi tenká, proto je třeba věnovat se práci s kyvadlem naplno. Kyvadlo používám s rozvahou, a především s rozumem. Důvěřuji mu, ale nejedná se o slepou důvěru.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.