Home - Články - K čemu nejlépe využít sílu úplňku podle znamení

K čemu nejlépe využít sílu úplňku podle znamení

vloženo 26. 4. 2017
čas čtení: 4 minuty

K čemu nejlépe využít sílu úplňku podle znamení

Snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že je síla úplňku magická. Někteří lidé jsou smutní, jiní nemohou spát. Jak využít úplněk ve svůj prospěch? Přečtěte si, jak souvisí úplněk s jednotlivými znameními.

sdílet článek na facebooku

Úplněk v Beranu
Jakmile nastane úplněk v Beranu, přichází ideální čas pro započetí nových aktivit a plánů. Jako by do člověka vnikla nová energie a elán. Pokud se vám podaří rozjet svoje plány právě při úplňku v Beranu, můžete počítat s úspěchem. Tento čas je také jako stvořený pro sportovní činnosti. Jen pozor na neobratnou komunikaci s lidmi, mohli byste někoho urazit.

Úplněk v Býku
Období úplňku v Býku vybízí k činnostem spojených s dosažením materiálních statků. Určitě je dobré vrhnout se na finanční záležitosti. Neškodí ani malá investice do budoucna. V každém případě je čas na vylepšení zahrady a domu. Nesmíme zapomenout na oblast kariéry, osobního rozvoje a krátkodobých románků. Vše půjde jako po másle. Vyhněte se sobectví a chamtivosti.

Úplněk v Blížencích

Je obecně známo, že jsou Blíženci komunikativní, moc rádi cestují a poznávají nové lidi. Úplněk v Blížencích podporuje komunikaci v osobní i obchodní sféře, pomáhá vyřešit zdánlivě neřešitelné potíže. Na sto procent se nenecháte nikým obalamutit. Rozhodně je tento čas určen pro započetí učení cizích jazyků i jiného studia.

Úplněk v Raku

Když nastane úplněk v Raku, přichází příhodný čas k početí dítěte a upevnění rodinných vztahů. Raci jsou rodinné typy a svých blízkých si váží více než jiná znamení, proto mohou začít s hledáním či budováním nového domova. Úplněk v Raku vybízí k pořizování vybavení do domácnosti. V tuto dobu budete skutečně rozumět svým nejbližším jako nikdy předtím.



Úplněk ve Lvu

Jakmile nastane úplněk ve Lvu, máte dveře otevřené výhře anebo získání nemalé finanční částky. Určitě v sobě najdete ztracenou sílu, vytrvalost a sebedůvěru. Jako by do vás vnikla touha po něčem nevšedním, stanete se odvážnými. Pánové v sobě pocítí vůdcovství a dámy zase jistotu a ženskost. Prostě se z vás stanou neohrožení lvi a lvice!

Úplněk v Panně
Znamení Panny je pořádné, pečlivé a puntičkářské, proto i úplněk vybízí ke změně životního stylu a návyků. Je třeba zamyslet se nad očistou organismu, vylepšením kondice a obměnou stravovacích návyků. Možná by neuškodilo cvičení, masáže. Pokud začnete při úplňku v Panně s manuální prací, budete mít z toho obrovský užitek.

Úplněk ve Vahách
Pakliže prahnete po seznámení, nové lásce a přátelství, nastává při úplňku ve Vahách dokonalé chvíle souznění. Úplněk ve Vahách jako stvořený pro uzavírání manželství, ale i obchodních vztahů. V každém případě se vyřeší dlouhodobé právní spory. Spravedlnost otevře konečně své oči. Doporučuje se vyrazit do společnosti a zúčastnit se přátelských večírků.

Úplněk ve Štíru
S příchodem úplňku ve Štíru pocítíte touhu rozuzlit staré problémy a křivdy. Máte velikou naději, že rozlousknete podstatu věci. Možná dokonce pochopíte své jednání. Úplněk ve Štíru je vhodný pro započetí studia. Nelze vyloučit ani zdárné dokončení dlouhodobého projektu. Samozřejmě lze počítat s vášnivými prožitky, bohužel jen krátkodobými.



Úplněk ve Střelci
Plánujete služební cestu anebo dovolenou? Počkejte si na to, až bude úplněk ve Střelci. Právě tato doba slibuje zábavné i poučné chvíle. S velkou pravděpodobností se seznámíte s novými lidmi, osvojíte si nové metody, a ještě ke všemu posílíte osobní rozvoj. Pokud dokončujete svůj projekt při úplňku ve Střelci, počítejte s fenomenálním úspěchem.

Úplněk v Kozorohu
Ten, kdo prahne po slibném začátku kariéry, by měl vyčkat na úplněk v Kozorohu. To platí pro ambiciózní jedince, a především pro osoby s nízkým sebevědomím. Jako mávnutém kouzelného proutku v sobě najdete rozhodnost a sebedůvěru. Úplněk v Kozorohu, to je také životní stabilita, proto se nebojte dát věci konečně do pořádku.

Úplněk ve Vodnáři
Jakmile nastane úplněk ve Vodnáři, pusťte se do jakékoliv vědecké a výzkumné práce. Nelze opominout také úspěšný start pro studium a rozvoj osobnosti. Upevňujte vztahy s kamarády, příbuznými i kolegy v práci. Úplněk ve Vodnáři, to je také navazování nových přátelství a setkání se zajímavými jedinci.

Úplněk v Rybách
Kreativita, nové nápady, umělecká tvorba, to vše souvisí s úplňkem v Rybách. Tento čas je rozumné zasvětit odpočinku, rozjímání, meditaci a relaxaci duše. Když nastane úplněk v Rybách, je příhodné navštívit své příbuzné a blízké osoby, protože jsou lidé empatičtí a porozumějí vlastním chybám. Nedoporučuje se vykonávání náročných činností.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.