Home - Články - Jaký sport se k vám hodí podle hvězd?

Jaký sport se k vám hodí podle hvězd?

vloženo 22. 6. 2023
čas čtení: 5 minut

Jaký sport se k vám hodí podle hvězd?

Milujete kolektivní sporty, plavání, pěší turistiku, cvičení v posilovně, tanec anebo snad golf? Každý z nás má spadeno na jiný aktivní odpočinek. Jaký sport se k vám hodí podle zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud si myslíte, že Berana nadchnou šachy anebo plavání, jste na omylu. Beran je zastáncem adrenalinových, bojových sportů a rád se vrhá do extrémních aktivit, horolezectví, potápění, paraglidingu. Na druhou stranu miluje pohyb na čerstvém vzduchu, rugby, cyklistiku i běžky.

Býk
Býk nepatří mezi velké sportovce, raději si dopřeje sklenku kvalitního vína. Když se rozhodne pro nějakou aktivitu, plně se jí oddá. Hodí se pro něj tanec, plavání, cyklistika, nordic walking anebo in-line brusle. Býk moc dobře ví, jak je pohyb na čerstvém vzduchu zdravý, a proto si jej neumí odepřít.

Blíženci
Ani Blíženci nepatří mezi vášnivé sportovce. Někdy se jim všechno v těle zblázní a věnují se běhání. U běhu mohou potkat zajímavé lidi a nebudou se při něm cítit sami. Blíženec preferuje společenské hry, volejbal, fotbal, squash. Pánové si často udržují figuru v posilovně a při boxu.

Rak
Vodní znamení Raka nepotřebuje být při cvičení na očích, proto sportuje doma. Ženy neodolají józe, plavání či aqua aerobiku. Muži se sportu mimořádně nevěnují, ale láká je jízda na motorce, vodní pólo, plachtění a windsurfing. Raci jsou vynalézaví, i když na první pohled působí jako rodinné typy.


Lev
Královské znamení Lva má našlápnuto k unikátní kariéře sportovce. Potřebuje se dát na sport, který má hodně diváků. V tomto ohledu poslouží golf, jízda na koni, cyklistika, fotbal a basketbal. Lev dbá na svou postavu snad ze všech znamení nejvíce, proto je častým návštěvníkem posilovny.

Panna
S Pannou si sportovních aktivit moc neužijete. Když už se do pohybu pustí, věnuje se nenáročným činnostem. Dobrý vliv má na Pannu plavání, tanec, cyklistika, pěší turistika či tenis. Panna moc dobře ví, že je pro ni pohyb nadmíru důležitý, i když se do něj občas nutí.

Váhy
Váhy potřebují k životu krásno a soulad, proto vyhledávají sporty spojené s ladností těla. Zapomeňte na adrenalinové a nebezpečné sporty, dělá se jim z nich zle. Ideálním řešením je cyklistika, jízda na in-line bruslích, bruslení na ledě, břišní tanec a jogging.

Štír
Štíři patří k aktivnímu znamení, proto se k nim hodí plavání, vodní pólo, jízda na skútru a vodních lyžích. Štíři vyhledávají i zimní aktivity v podobě lyžování i snowboardingu. Mezi Štíry najdete zdatné běžce. Nezaleknou se bojových sportů, paraglidingu ani jógy. Čím více kontrastů, tím více energie.


Střelec
Ke Střelci se hodí extrémní a nebezpečné aktivity v podobě kick-boxu, boxu, juda či karate. Střelec potřebuje ventilovat zbytečnou vitalitu a regenerovat se. Pokud ho něco nebaví, nesportuje. Střelec rád cestuje, proto má v lásce pěší turistiku i v náročnějších výstupech a jízdu na koni.

Kozoroh
Kozoroh se věnuje sportu tak napůl. Nepohrdne kolektivními činnostmi, ale vždy musí stát pevně nohama na zemi, volejbal, pěší turistika, nordic walking, tenis, cyklistika, to jsou jeho priority. Kozoroha přitahuje i plavání, ale věřte, že studený bazén není jeho šálek čaje.

Vodnář
Co se týče Vodnářů, jejich pestrost je viditelná už na první pohled. Najdete je na sportovištích všeho druhu, na cyklistické trati anebo na trase pro pěší turistiku. Zima se nese v duchu bruslení, lyžování a běžkování. K létu patří plavání. Vodnáři se nebojí adrenalinových sportů, určitě by si skočili bungee-jumping.

Ryby
Rybičky nemají ke sportovním činnostem velkou náklonnost. Raději si dopřejí jógu, Pilates, tai-či anebo tanec, za každou cenu si chtějí udržet štíhlou postavu. Ryby najdete na koupalištích, kde se oddávají vodním sportů a plavání. Také zbožňují nenáročný pohyb na čerstvém vzduchu, jako jsou pěší turistika a cyklistika.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.