Home - Články - Jaký démon vás ovládá podle znamení?

Jaký démon vás ovládá podle znamení?

vloženo 22. 8. 2023
čas čtení: 4 minuty

Jaký démon vás ovládá podle znamení?

Každý z nás na sobě občas pociťuje cosi magického a nekontrolovatelného. Jaký je váš vnitřní démon podle znamení zvěrokruhu? Umíte s ním bojovat?

sdílet článek na facebooku

Beran = bezohlednost
Žádné jiné znamení zvěrokruhu není tak odvážné, cílevědomé a rozhodné jako Beran. Jeho vnitřní motivace ho žene kupředu za každou cenu, což nemusí být vždy pozitivem. Při své cestě za mocí nebere ohledy na druhé a zanechává za sebou oběti.

Býk = poživačnost
Býku se nedá popřít jeho smyslnost a reálný pohled na věc. Nicméně je poživačný a snaží se své okolí přesvědčit o síle hmotných statků. Nedokáže pochopit, že mají lidé své city a nejsou pro ně klíčové pouze materiální hodnoty.

Blíženci= povrchnost
Nikdo nemůže Blížencům upřít jejich schopnost přizpůsobit se. Jejich aktivita je neuvěřitelná a touha po poznání je žene dále. Každá mince má však dvě strany, rozpolcená osobnost a démon Blíženců popírá, podezírá a pomlouvá.

Rak = náladovost
Rak přijímá vše, co se děje kolem něj, ale neumí se tomu přizpůsobit. Když si neví rady, často brečí jako malé dítě a kope kolem sebe nohama. Díky tomu se nechá snadno ovlivnit a pak se nedokáže se svým rozhodnutím smířit.


Lev = domýšlivost
Lev dominuje svou panovačností. Nejradši by vládnul všem a často to dává najevo. Věří si za každé situace, má sklony k tyranii. Potřebuje v sobě najít vnitřní klid a dát se správným rozvojem osobnosti, jinak zůstane nakonec sám.

Panna = konzervatismus
Znamení Panny neustále přemýšlí nad dokonalým vzorcem života. Pořád o svých pokusech mluví, ale nedokáže je dokonale uskutečnit. V nitru Panny probíhají nekonečné ničivé myšlenkové pochody. Panna si musí stanovit osobní hranice.

Váhy = nerozhodnost
O nerozhodnosti Vah všichni moc dobře víme. Někdy máme pocit, jakoby s námi hrály divadlo, stávají se povrchními a nesamostatnými. Váhy by si měly uvědomit, co je jejich sen a co realita, jinak klíč k harmonii prostě nenaleznou.

Štír = žárlivost
Zrozenci Štíra se neumí vyrovnat se svým JÁ. Nedokážou ucelit partnerský život, bývají zuřiví, žárliví a výbušní. Neustále musejí ukazovat svou nadvládu. Pokud není po jejich, jsou jako posedlí a vulgarita jim není cizí.


Střelec = lehkomyslnost
Díky lehkomyslnosti se stávají Střelci neoblíbenými. Jakmile se v nich tento démon projeví, jsou netaktní a nesnesitelní. Život berou na lehkou váhu, proto se jim může přestat dařit v lásce i zaměstnání.

Kozoroh = nepřizpůsobivost
Kozoroh upoutá pracovitostí, vytrvalostí i trpělivostí, ale také posedlostí života po smrti. Špatně se přizpůsobuje novým trendům, neúprosně lpí na starých postupech a hodnotách. Jakoby pohrdal skutečnými vnitřními prožitky a jen nad vším dumal.

Vodnář = zbrklost
Největším démonem Vodnáře je jeho snaha pochopit duchovno za každou cenu. Vodnář se potácí na hranici reality a představivosti. Často se v lidech spálí a do všeho se vrhá s nasazenými růžovými brýlemi.

Ryby = nejistota
Ryby sžírá po celý život démon nejistoty. Neustále přemýšlejí, zda se daly správnou cestou. Neumějí si samy poručit. Nejraději by za sebe nechaly rozhodovat druhé, což má na svědomí citové vydírání a snadný sklon k jakékoliv závislosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.