Home - Články - Jaké si dát novoroční předsevzetí podle horoskopu?

Jaké si dát novoroční předsevzetí podle horoskopu?

vloženo 29. 12. 2023
čas čtení: 6 minut

Jaké si dát novoroční předsevzetí podle horoskopu?

Přelom roku svádí k bilancování. Pokládáte si otázku, zda jste vše udělali podle svých představ? Pokud vám něco uniklo, věřte, že je Nový rok ideální k dodržení předsevzetí a slibuje úžasný start!

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani jsou tvrdohlaví a jednají bezmyšlenkovitě. Často se pro něco nadchnou a nedotáhnou to do konce. Nový rok vybízí k dokončení starých projektů. Berani se musí naučit dohotovit projekty do zdárného finiše, pak v jejich životě zavládne řád.

Býk
Býci patří k největším požitkářům. Jejich chuťové pohárky nedokážou odolat kulinářským specialitám, zákuskům ani kvalitnímu vínu. Býci potřebují změnit své stravovací návyky. Vždyť stačí jen omezit přísun jídla a zařadit sportovní aktivity!

Blíženci
Život Blíženců, to je jeden velký shon. Neustále prahnou po něčem nevšedním a vyhledávají nové aktivity. Neumí být ani minutu v klidu. Blíženci by se měli naučit zpomalit a vychutnávat si právě probíhající okamžik na maximum.

Rak
Rak se v životě neobejde bez své jistoty a bezpečí. S novými věcmi se jen stěží sbližuje. Což takhle opustit svou komfortní zónu a podlehnout síle neznámých zážitků? Doma za pecí se přeci život neodehrává!


Lev
No ano. Lev je králem svých emocí! Někdy dokáže pěkně vytočit, na své ego nedá jednoduše dopustit. Lev by se měl naučit vcítit se do potřeb svých blízkých i známých. Život se přeci netočí jen kolem jeho osoby!

Panna
Panny jsou vždy o krok napřed. Nespokojí se s nejistotou a nepořádkem. Panny by měly ubrat a přestat poučovat své okolí. Vždyť na to není pořád nikdo zvědavý! Určitě jim prospěje méně práce a více zábavy.

Váhy
O Váhách se ví, že mají problémy s rozhodováním. Pořád přemýšlejí nad tím, zda se daly správnou cestou. Váhy by měly upustit od svého váhání, které jistě dohání milovaný protějšek i kolegy v práci k šílenství.

Štír
Pro Štíra je život jedno velké tajemno. Přitahují ho nadpozemské věci. Neuškodilo by, vrátit se na zem a pochopit svět očima realisty. Štír by si měl užít svůj čas strávený s rodinou, protože je všude jinde než doma.


Střelec
Dobrodružství a zase dobrodružství. To je krédo Střelce. Chtělo by to jasný cíl a ne žít jen ze dne na den. Střelec by si měl krok po kroku naplánovat svou strategii, jinak se ocitne na mrtvém bodě a bude nepřipraven.

Kozoroh
Mohlo by se zdát, že Kozoroh sedí jen na penězích. Někdy to může být pravda. Své úspěchy nelze jen propočítávat. Kozoroh by měl být štědřejší a upřímnější ke svým blízkým. Rovněž mu prospěje trocha fantazie a bláznovství.

Vodnář
Vodnáře přitahují nevšední a extravagantní postupy. Což takhle cit k tradici? Vše není tak složité, jak vypadá. Vodnář je neustále v pohybu, má spoustu energie, proto mu prospěje také dobrovolnická činnost, třeba v psím útulku.

Ryby
Rybičky pomáhají lidem v nouzi a neumějí říci ne. Určitě by se hodilo myslet více na sebe a čas od času pomoc odmítnout. Vždyť člověk není stroj, protože pro Ryby je obzvláště obtížné obnovovat svou duševní kondici.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.